קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות27
מגזין

ירקות קיץ קלויים

ירקות קיץ קלויים
ירקות קיץ קלויים עשויים להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים שלך. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 2 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל של 87 קלוריות. מתכון זה משמש 6. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. גשו לסופר וקנו שום, פלפל, פלפל כתום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ראשוני ושלם 30 דיאטה. עם כפית ציון 80%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: לינגוויני עם ירקות קיץ קלויים, ירקות קיץ קלויים קלים, ו ירקות קיץ קלויים בלסמיים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
2
חותכים את קצות הקישואים וחותכים אותם באלכסון בפרוסות בעובי 3/4 אינץ'. (הפרוסות ייראו גדולות, אך הן יתכווצו בזמן שהן מתבשלות.)
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
3
חותכים את הפלפלים לאורכם בפרוסות ברוחב 1 1/2 אינץ', ומשליכים את הליבה. חתוך את גבעולי השומר וחתך את הנורה דרך הליבה בטריזים בגודל 1 אינץ'. (
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
4
חיתוך דרך הליבה שומר על החלקים שלמים.) מקלפים את הבצל ופורסים אותו בסיבובים בעובי 1/4 אינץ ' ומשאירים את הפרוסות שלמות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
מניחים את הירקות בקבוצות על תבנית.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצוייםתפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצויים
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
6
מזלפים את שמן הזית, מוסיפים את השום וזורקים בעדינות כדי לוודא שהירקות מצופים קלות בשמן.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצוייםתפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצויים
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוסבצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
7
מורחים את הירקות בשכבה אחת על 2 מחבתות גיליון. (אם הם צפופים, הם יתאדו ולא יצלו.)
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצוייםתפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצויים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
8
מפזרים את המלח והפלפל ומניחים מעל את ענפי הטימין. צולים במשך 15 דקות. הופכים כל נתח ומכניסים את המחבתות לתנור למשך 5 עד 10 דקות, עד שכל הירקות רכים פריכים.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
תפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצוייםתפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצויים
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
9
מפזרים מלח נוסף ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
(או או רגיל)(או או רגיל)
10
הערה: מתכון זה הוכפל לפרק זה.