ירקות קיץ קלויים
ירקות קיץ קלויים עשויים להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים שלך. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 2 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל של 87 קלוריות. מתכון זה משמש 6. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. גשו לסופר וקנו שום, פלפל, פלפל כתום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ראשוני ושלם 30 דיאטה. עם כפית ציון 80%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: לינגוויני עם ירקות קיץ קלויים, ירקות קיץ קלויים קלים, ו ירקות קיץ קלויים בלסמיים.
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
חותכים את קצות הקישואים וחותכים אותם באלכסון בפרוסות בעובי 3/4 אינץ'. (הפרוסות ייראו גדולות, אך הן יתכווצו בזמן שהן מתבשלות.)
חותכים את הפלפלים לאורכם בפרוסות ברוחב 1 1/2 אינץ', ומשליכים את הליבה. חתוך את גבעולי השומר וחתך את הנורה דרך הליבה בטריזים בגודל 1 אינץ'. (
חיתוך דרך הליבה שומר על החלקים שלמים.) מקלפים את הבצל ופורסים אותו בסיבובים בעובי 1/4 אינץ ' ומשאירים את הפרוסות שלמות.
מניחים את הירקות בקבוצות על תבנית.
מזלפים את שמן הזית, מוסיפים את השום וזורקים בעדינות כדי לוודא שהירקות מצופים קלות בשמן.
מורחים את הירקות בשכבה אחת על 2 מחבתות גיליון. (אם הם צפופים, הם יתאדו ולא יצלו.)
מפזרים את המלח והפלפל ומניחים מעל את ענפי הטימין. צולים במשך 15 דקות. הופכים כל נתח ומכניסים את המחבתות לתנור למשך 5 עד 10 דקות, עד שכל הירקות רכים פריכים.
מפזרים מלח נוסף ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.
הערה: מתכון זה הוכפל לפרק זה.