ירקות קלויים ונקניק איטלקי עם פולנטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל ירקות קלויים & נקניק איטלקי עם פולנתאן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 418 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. אם יש לכם נורת שומר, פלפל כתום, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר. עם כפית ציון של 58% המנה הזאת די טובה. נסו נקניק איטלקי קלוי עם בצל וידאלי וירקות, שום קלוי נקניק איטלקי עם ירקות חורף, ו פולנטה עם נקניק איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל צלחת אפייה 3 ליטר עם ספריי בישול.
שלב 4 כוסות מים פולנטה, ויוצקים לתבנית אפייה מוכנה. תניח בצד.
מניחים שומר בתבנית אפייה 9-x 13 אינץ'.
מוסיפים פלפל, בצל אדום, עגבניות ושום.
טפטוף בשמן זית, ומפזרים אורגנו. זרוק למעיל. סדר נקניק הודו על גבי, ולהוסיף 1 כוס מים.
אופים נקניקיות וירקות, חשופים, ב 425 במשך 20 דקות.
הסר מהתנור; להפוך נקניקיות, ולזרוק ירקות.
מניחים חצי תערובת ירקות על גבי נקניקיות לפני החזרת צלחת אפייה לתנור.
מערבבים תערובת פולנטה קלות, ומניחים תבנית אפייה בתנור.
אופים ב 350 במשך 45 דקות.
הסר פולנטה מהתנור; מערבבים בעדינות עם מזלג, וחוזרים לתנור.
אופים את שתי המנות 10 דקות נוספות או עד שהירקות רכים לחלוטין ומדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של נקניק רושמת 17
מערבבים פולנטה עם מזלג; פולנטה תמשיך להתעבות כפי שהוא עומד.
מגישים פולנטה ונקניקיה עם ירקות ורוטב מחבת.
מפזרים פטרוזיליה, אם תרצה.