ירקות קלויים תכשיט
ירקות קלויים תכשיט יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 188 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם שמן זית, עלי טימין טריים, כרוב ניצנים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. מתכונים דומים: ירקות קלויים תכשיט, ירקות קלויים תכשיט, ו ירקות קלויים תכשיט.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
שים את הסלק לתוך צלחת אפייה קטנה ולשפשף אותם עם 1 כף שמן. מכסים את הצלחת בנייר כסף ומכניסים לתנור במשך 30 דקות.
בינתיים, לקלף לחתוך את הגזר לחתיכות 1 אינץ', לקצץ את כרוב ניצנים ולחצות אותם לאורך, לקלף את שיני השום.
שים את הגזרים, כרוב ניצנים וציפורן שום לתוך צלחת אפייה גדולה לזרוק עם שאר השמן.
לאחר הסלק כבר בישול במשך 30 דקות להוסיף את המחבת הגדולה של ירקות לתנור ומבשלים הכל במשך 1 שעה יותר, ערבוב תערובת הירקות פעם או פעמיים.
מוציאים את הסלק מהתנור ומעבירים אותו ללוח חיתוך כדי להתקרר. מערבבים את הקורנית לתוך תערובת גזר כרוב ניצנים ולתת לו להמשיך לבשל עוד 10 דקות בעוד הסלק הם מקורר לחתוך. כאשר הסלק הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, על 5 דקות, לקלף אותם לחתוך אותם לחתיכות 1 אינץ'.
מוציאים את הירקות האחרים מהתנור, זורקים עם הסלק, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם ומגישים.