ירקות שדה בר ועגבניות בשלות גפן עם רוטב יער אגוזי לוז חם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל ירקות שדה בר ועגבניות הבשילו גפן עם יער אגוזי לוז חם ההלבשה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 88 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו שמן זית, מלח ופלפל, שמן אגוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. נסו פטוצ'יני עם חזה עוף בגריל ועגבניות בשלות גפן, ירקות אורגניים מעורבים סנטה ברברה שדה עם ויניגרט אגוזי לוז, ו סלט שדה עם רוטב סויה חם (מתכונים דומים).
הוראות
לשבור או לקצוץ פטריות לחתיכות 1/4 אינץ ' ולכסות עם 1/4 כוס מים חמים.
בואו לשבת במשך 30 דקות כדי rehydrate. מסננים פטריות, שומר השריית נוזל בקערה קטנה. יש לשטוף פטריות ולהניח בצד. מסננים השריית נוזל דרך מגבת נייר לתוך סיר קטן ולהפחית בחצי מעל חום בינוני.
מערבבים שמן אגוזים, שמן אגוזים ושמן זית בקערה קטנה.
מערבבים חומץ, שאלוט, עירית ומלח ופלפל בקערת ערבוב בינונית נפרדת ומקציפים בנוזל ספוג חם. המשך לטאטא ולהוסיף שמן בזרם דק איטי כדי emulsify.
לפרוס פרוסות של עגבניות. למעלה עם סלט ירקות ופטריות.
טפטוף עם רוטב חם העליון עם 2 עלי רומיין קטנים.