ישבן חזיר מנגל מטוגן בבירה
בירה מטוגנת מנגל חזיר התחת דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 73 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 631 קלוריות. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה עובד היטב כמו משקה יקר למדי עבור יום האב. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-267 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך אבקת שום, שום, פלפל טוחן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. עם כפית נסו ישבן חזיר מנגל מטוגן בבירה, בירה צלוי תחת חזיר צלוי, ו צלעות חזיר צלויות בירה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מרכיבים לשפשף בקערה ומערבבים היטב. לשפשף על כל תחת חזיר. לעטוף בניילון נצמד ולשים במקרר לפחות שעה אחת וכל עוד למשך הלילה.
מחממים תנור ל 500 מעלות F. פותחים חזיר ומניחים במחבת צלייה עם צדדים על 2 אינץ ' גבוה. מבשלים 45 דקות עד השחמה כהה ואפילו השחרה במקומות.
הסר מהתנור. תנמיך את התנור ל-325 מעלות.
יוצקים בירה על החלק העליון ומוסיפים שום קצוץ סביב החזיר. מכסים בחוזקה בנייר אלומיניום כבד או פעמיים בנייר כסף רגיל. נקב על 10 חורים בכל רחבי החלק העליון של נייר הכסף. לבשל את התחת חזיר 2 1/2 שעות יותר עד כל כך רך שזה מגיע משם בקלות רבה ממרכז העצם.
מניחים את הבשר על צלחת ושופכים את מיץ המחבת (יהיה הרבה) לסיר.
כדי מיצי פאן להוסיף קטשופ, חרדל, ווסטרשייר וסוכר חום. להביא לרתיחה עד מופחת בחצי ועבה, על 20 דקות.
בעוד הרוטב רותח למטה, לפרק את החזיר עם 2 מזלגות.
יוצקים את הרוטב על חזיר משך ולעבוד דרך עד נספג במלואו.