Pain Perdu הוא מנת תוספת צמחונית. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 406 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו תותים, בריוש, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו כאב פרדו, כאב פרדו, ו כאב פרדו (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב את התותים פרוסים, 1 כף של הסוכר, ו 1 כף של ליקר כתום בקערה קטנה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ליקר תפוזים
תותים
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מחממים התנור ל 250 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הביצים, חלב, דבש, 1 כף סוכר, 2 כפות ליקר תפוזים, וניל, גרידת תפוזים, ומלח. פורסים את הלחם בפרוסות 3/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ליקר תפוזים
גרידה כתומה
וניל
לחם
דבש
סוכר
ביצה
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
4
יוצקים את תערובת הביצים לצלחת רדודה גדולה ומשרים כמה פרוסות לחם במשך 4 דקות, הופכים פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
לחם
ביצה
5
חום 1 כף כל חמאה ושמן במחבת גדולה מאוד סאוט על חום בינוני. קח כל פרוסת לחם מתערובת הביצים, טבול צד אחד בשקדים הקלויים, והנח במחבת הטחון, צד השקדים כלפי מטה. (בזמן שאתה מבשל כל אצווה, להוסיף יותר לחם לתערובת הביצה להשרות.) מבשלים 2 עד 3 דקות בכל צד, עד להשחמה יפה.
מרכיבים שתצטרך
שקדים
חמאה
לחם
רצועת קליפת לימון
ביצה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מניחים את הלחם המבושל על תבנית אפייה ולשמור אותו חם בתנור. לנגב את המחבת במגבת נייר יבשה, להוסיף עוד חמאה ושמן, ולהמשיך לטגן את הלחם הטבול הנותר עד שכולם מבושלים.