קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כאב פרדו

כאב פרדו
Pain Perdu הוא מנת תוספת צמחונית. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 406 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו תותים, בריוש, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו כאב פרדו, כאב פרדו, ו כאב פרדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את התותים פרוסים, 1 כף של הסוכר, ו 1 כף של ליקר כתום בקערה קטנה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ליקר תפוזיםליקר תפוזים
תותיםתותים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מחממים התנור ל 250 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הביצים, חלב, דבש, 1 כף סוכר, 2 כפות ליקר תפוזים, וניל, גרידת תפוזים, ומלח. פורסים את הלחם בפרוסות 3/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ליקר תפוזיםליקר תפוזים
גרידה כתומהגרידה כתומה
ונילוניל
לחםלחם
דבשדבש
סוכרסוכר
ביצהביצה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
יוצקים את תערובת הביצים לצלחת רדודה גדולה ומשרים כמה פרוסות לחם במשך 4 דקות, הופכים פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ביצהביצה
5
חום 1 כף כל חמאה ושמן במחבת גדולה מאוד סאוט על חום בינוני. קח כל פרוסת לחם מתערובת הביצים, טבול צד אחד בשקדים הקלויים, והנח במחבת הטחון, צד השקדים כלפי מטה. (בזמן שאתה מבשל כל אצווה, להוסיף יותר לחם לתערובת הביצה להשרות.) מבשלים 2 עד 3 דקות בכל צד, עד להשחמה יפה.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
חמאהחמאה
לחםלחם
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מניחים את הלחם המבושל על תבנית אפייה ולשמור אותו חם בתנור. לנגב את המחבת במגבת נייר יבשה, להוסיף עוד חמאה ושמן, ולהמשיך לטגן את הלחם הטבול הנותר עד שכולם מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
לחםלחם
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מגבות ניירמגבות נייר
תנורתנור
מחבתמחבת
7
מפזרים סוכר של ממתקים ומגישים חם עם תותים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
תותיםתותים