כבד אווז טוסטים עם ירקות וזיגוג נמל Verjus הוא חלב חינם ומספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 125 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם endives בלגי, מיץ לימון, פריזה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: טוסט כבד אווז עם Sauternes Geleé, כבד אווז צרוב עם כופתאות מרק כבד אווז, ו מרק אפונה עם כבד אווז.
הוראות
1
להביא verjus, נמל, וסוכר לרתיחה בסיר כבד 1 ליטר, ערבוב עד הסוכר הוא מומס, ולאחר מכן להרתיח עד סירופ מופחת כ 1/3 כוס, 8 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Verjus
1
מקציפים יחד חומץ, מלח ופלפל בקערה, ואז מוסיפים שמן אגוז בזרם איטי, מקציפים.
מרכיבים שתצטרך
2
רגע לפני ההגשה, לזרוק פריזה, endives, ו radicchio בקערה עם רק מספיק ויניגרט למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1
מניחים מתלה תנור בשליש העליון של התנור ומחממים תנור ל 400 ° F.
2
פרוסות לחם טוסט על תבנית אפייה, מתהפכות פעם אחת, עד זהב חיוור, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
חותכים קרום כבד אווז לפרוסות 12 (בערך 1/4 אינץ ' עבה) ולשים 1 על כל טוסט (טוסט לקצץ לגודל של כבד אווז אם תרצה).
מרכיבים שתצטרך
כבד אווז
4
מפזרים קלות עם פלר דה sel, ואז חציית טוסטים באלכסון.
מרכיבים שתצטרך
5
בואו טוסטים לעמוד, מכוסה באופן רופף עם ניילון לעטוף, 5 עד 10 דקות, כדי להביא את כבד האווז לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
כבד אווז
6
שים 1 טוסט כבד אווז על כל אחד 12 צלחות טפטוף עם זיגוג נמל, ולאחר מכן לחלק סלט בין צלחות.
מרכיבים שתצטרך
כבד אווז
1
* זיגוג ויניגרט יכול להתבצע 4 שעות קדימה ונשמר בנפרד, מכוסה, בטמפרטורת החדר.* טוסט כבד אווז יכול להיות מוכן 1 שעה קדימה ונשמר, מכוסה בניילון נצמד, בטמפרטורת החדר.