קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות70
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כבד אווז טוסט עם ירקות זיגוג נמל Verjus

כבד אווז טוסט עם ירקות זיגוג נמל Verjus
כבד אווז טוסטים עם ירקות וזיגוג נמל Verjus הוא חלב חינם ומספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 125 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם endives בלגי, מיץ לימון, פריזה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: טוסט כבד אווז עם Sauternes Geleé, כבד אווז צרוב עם כופתאות מרק כבד אווז, ו מרק אפונה עם כבד אווז.

הוראות

1
להביא verjus, נמל, וסוכר לרתיחה בסיר כבד 1 ליטר, ערבוב עד הסוכר הוא מומס, ולאחר מכן להרתיח עד סירופ מופחת כ 1/3 כוס, 8 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
VerjusVerjus
1
מקציפים יחד חומץ, מלח ופלפל בקערה, ואז מוסיפים שמן אגוז בזרם איטי, מקציפים.
מרכיבים שתצטרך
2
רגע לפני ההגשה, לזרוק פריזה, endives, ו radicchio בקערה עם רק מספיק ויניגרט למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1
מניחים מתלה תנור בשליש העליון של התנור ומחממים תנור ל 400 ° F.
2
פרוסות לחם טוסט על תבנית אפייה, מתהפכות פעם אחת, עד זהב חיוור, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
חותכים קרום כבד אווז לפרוסות 12 (בערך 1/4 אינץ ' עבה) ולשים 1 על כל טוסט (טוסט לקצץ לגודל של כבד אווז אם תרצה).
מרכיבים שתצטרך
כבד אווזכבד אווז
4
מפזרים קלות עם פלר דה sel, ואז חציית טוסטים באלכסון.
מרכיבים שתצטרך
5
בואו טוסטים לעמוד, מכוסה באופן רופף עם ניילון לעטוף, 5 עד 10 דקות, כדי להביא את כבד האווז לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
כבד אווזכבד אווז
6
שים 1 טוסט כבד אווז על כל אחד 12 צלחות טפטוף עם זיגוג נמל, ולאחר מכן לחלק סלט בין צלחות.
מרכיבים שתצטרך
כבד אווזכבד אווז
1
* זיגוג ויניגרט יכול להתבצע 4 שעות קדימה ונשמר בנפרד, מכוסה, בטמפרטורת החדר.* טוסט כבד אווז יכול להיות מוכן 1 שעה קדימה ונשמר, מכוסה בניילון נצמד, בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
כבד אווזכבד אווז

מרכיבים

7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרlb endives בלגי (3 או 4), גזוז לחתוך לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץlb endives בלגי (3 או 4), גזוז לחתוך לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ0חתיכות טופי הית' ברעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.terrine כבד אווז מצונן, unmolded במידת הצורךterrine כבד אווז מצונן, unmolded במידת הצורך1בצל צהוב בינוני, קצוץlb frisée (חלקים עליים חיוורים בלבד), קרוע לתוך גבעולים קטניםlb frisée (חלקים עליים חיוורים בלבד), קרוע לתוך גבעולים קטנים1verjus לבן (מיץ של פירות בוסר, בעיקר ענבים) או 3 כפות מיץ לימון טריverjus לבן (מיץ של פירות בוסר, בעיקר ענבים) או 3 כפות מיץ לימון טרי12שרימפס וורידיםפלר דה סאל או מלח כשר לפי הטעםפלר דה סאל או מלח כשר לפי הטעם1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפורט Tawnyפורט Tawny7101 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 lb radicchio, חצוי לאורכו, ליבות צלעות מרכז גס מושלך ועלים קרועים לחתיכות בגודל ביס1/2 lb radicchio, חצוי לאורכו, ליבות צלעות מרכז גס מושלך ועלים קרועים לחתיכות בגודל ביס1חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חומץ שריחומץ שרי33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן אגוזים טהורשמן אגוזים טהור6אינצ ' ים12-עבה) פרוסות pain de mie, כיכר פולמן, או לחם כריך לבן מוצק, קרום מושלך12-עבה) פרוסות pain de mie, כיכר פולמן, או לחם כריך לבן מוצק, קרום מושלך