כבד ובצל
כבד ובצל עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה עד 24 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 231 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם סוכר, כבד עגלים, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה נהדר. נסו כבד ובצל, כבד בקר ובצל, ו כבד עגל ובצל (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת בינונית, ממיסים חמאה על חום בינוני. מערבבים בצל וקמח עד מתרכך. מערבבים בסוכר וממשיכים לבשל עד caramelizes בצל.
יש לשטוף את הכבד ולהסיר קרום חיצוני דק. פרוס כבד לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'.
חום שנותר חמאה במחבת בינונית על חום בינוני
לדלות פרוסות כבד בקמח וחום בחמאה מומסת במשך כ 1 עד 1 1/2 דקות לכל צד.
הסר מהחום והעונה כדי לטעום עם מלח ופלפל.
מגישים כבד חנוק עם בצל מקורמל.