כבד עוף Pâté
עוף כבד Pâté לוקח מסביב 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 95 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. והוא יספק כ 16 מנות. לך לחנות ותביא חמאה, ברנדי, כבד עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מתאבן. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: כבד Pâté – מוס כבד עוף המשי והקרימי ביותר אי פעם, כבד עוף Pâté, ו פטה כבד עוף.
הוראות
לקצץ רקמת חיבור ושומן: לקצץ כל שומן או רקמת חיבור מן הכבדים ולהשליך.
מחממים 2 כפות חמאה במחבת גדולה על חום בינוני ולתת את החמאה חומה, על 3-5 דקות. אל תתנו לו לשרוף.
להוסיף את שאלוט ו sauté במשך 1 דקה.
הוסף את הכבדים. הקפד שטח אותם היטב במחבת כך שהם יכולים חום בקלות רבה יותר.
מפזרים מלח על הכבדים. הפוך את הכבדים כאשר צד אחד חומים, על 2 דקות.
מוסיפים צלפים, טימין, שום, משחת אנשובי: לאחר הכבדים יש השחמה, מוסיפים את הצלפים, טימין, שום, להדביק אנשובי אם משתמשים, ו לטגן עוד דקה.
Deglaze עם ברנדי: קח את המחבת את החום ולהוסיף את הברנדי. (היזהר כאשר אתה מחזיר אותו לחום, כפי שהוא יכול להבה, במיוחד אם אתה משתמש בטווח גז. אם כן, כסה את המחבת לרגע.) להגדיל את החום גבוה ולתת לרתיחה ברנדי ולצמצם את העקביות של סירופ, על 1-2 דקות. כבה את החום ולאפשר לתערובת להתקרר.
דופק במעבד מזון, להוסיף חמאה, שמנת:
שים את התערובת לתוך מעבד מזון או בלנדר דופק כמה פעמים לשלב.
מוסיפים את החמאה הנותרת ואת השמנת ואת פירה. התערובת תיראה קצת רופפת, אבל זה יתייצב במקרר.
מניחים לתוך ramekins וצינה: לארוז את pâté לתוך ramekins או קערה קטנה, לכסות ולקרר לפחות שעה לפני השימוש.
הפטה יחזיק שבוע במקרר. אם אתה רוצה לשמר אותו עד חודש, יוצקים קצת שומן מותך או מקל מובהר על גבי לאטום. בכל פעם שאתה לטבול לתוך pâté, תצטרך לאטום מחדש את החלק העליון כדי לשמר אותו.
מגישים על קרקרים או פרוסות באגט.