מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. לכי לחנות ותאספי פירורי לחם, בשר טחון שומני, כורכום טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו Faggots (כבד, כליות, כדורי בשר חזיר), קארי כבד מטוגן (כבש, חזיר או עוף ), ו כבד Pâté – מוס כבד עוף המשי והקרימי ביותר אי פעם (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הבצלים ואת sauté עד הבצלים מתרככים אבל לא השחמה, 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק