כבד עוף מרסלה
כבד עוף מרסלה עשוי להיות מה שאתה מחפש. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 107 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם פלפל, לחם, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: רביולי מרסלה עוף עם רוטב שמנת מרסלה פטריות, כבד עוף קצוץ, ו כבד עוף עם בייקון.
הוראות
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני.
מורחים חמאה רכה באופן שווה על פני שני הצדדים של כל פרוסת לחם.
מבשלים פרוסות לחם במחבת חמה עד השחמה, 2 עד 3 דקות לכל צד.
לחם בגריל חתוך באלכסון לשני משולשים.
ממיסים 1/4 כוס חמאה במחבת מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים כבדי עוף, פרושוטו, מרווה, מלח ופלפל בחמאה מותכת עד שהכבדים מתחילים להתקשות, כ 5 דקות.
הסר תערובת כבד עוף מהמחבת.
מעל כל משולש לחם עם חלק מתערובת כבד העוף.
יוצקים יין Marsala למחבת ולהביא לרתיחה תוך גירוד חתיכות משוחות של מזון מהחלק התחתון של המחבת עם כף עץ; ומבשלים 3 דקות.
מבשלים ומערבבים 1 כף חמאה בתערובת יין Marsala עד מותך; טפטוף על ציפוי כבד עוף.