קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות16
ציון בריאות12
מגזין

כבד עוף מרסלה

כבד עוף מרסלה
כבד עוף מרסלה עשוי להיות מה שאתה מחפש. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 107 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם פלפל, לחם, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: רביולי מרסלה עוף עם רוטב שמנת מרסלה פטריות, כבד עוף קצוץ, ו כבד עוף עם בייקון.

הוראות

1
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מורחים חמאה רכה באופן שווה על פני שני הצדדים של כל פרוסת לחם.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
3
מבשלים פרוסות לחם במחבת חמה עד השחמה, 2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
לחם בגריל חתוך באלכסון לשני משולשים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
5
ממיסים 1/4 כוס חמאה במחבת מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים כבדי עוף, פרושוטו, מרווה, מלח ופלפל בחמאה מותכת עד שהכבדים מתחילים להתקשות, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
פרושוטופרושוטו
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הסר תערובת כבד עוף מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מעל כל משולש לחם עם חלק מתערובת כבד העוף.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
8
יוצקים יין Marsala למחבת ולהביא לרתיחה תוך גירוד חתיכות משוחות של מזון מהחלק התחתון של המחבת עם כף עץ; ומבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מבשלים ומערבבים 1 כף חמאה בתערובת יין Marsala עד מותך; טפטוף על ציפוי כבד עוף.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון