כבד עוף פרי פרי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 238 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לכם עלי דפנה, פתיתי פלפל, חומץ יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 95%. מתכונים דומים: כבד עוף פרי-פרי, עוף צלוי פרי-פרי עם סלט תפוחי אדמה חדש, ו סלט עוף פרי-פרי עם תירס חרוך.
הוראות
1
מניחים כבדי עוף בקערה גדולה, ויוצקים 3 כפות שמן זית, חומץ ומיץ לימון; מתבלים בשום, כמון, כוסברה, פתיתי צ ' ילי, עלי דפנה, מלח ופלפל. מערבבים יחד, ומקררים במשך 1 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוף
פתיתי פלפל אדום
מיץ לימון
עלי דפנה
כוסברה.
שמן זית
חומץ
שום
פלפל
כמון
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
הסר כבדים לקערה, ומרינדה מילואים.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
חום 1 כף שמן זית וחמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני. מערבבים בצל, ומבשלים עד רך, על 7 דקות. להגדיל את החום בינוני גבוה, ומערבבים כבדי עוף; לבשל במשך 2 דקות, להיזהר לא לבשל את הכבדים. מערבבים את רסק העגבניות, רוטב ווסטרשייר, ציר עוף, ואת המרינדה השמורה. מבשלים בעדינות במשך 5 דקות.