כבד עוף קצוץ
כבד עוף קצוץ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-3 מנות. מנה אחת מכילה 205 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא בצל, פיצוח, כבד עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו מתכון כבד עוף קצוץ, ספגטי עם כבד עוף, ו כבד עוף עם בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ את כבדי העוף, הסרת כל פיסות שומן דבק בהם. זה לא באמת הכרחי כדי להסיר את רקמת החיבור. לעמעם גיליון גדול ונקי של נייר עטיפה חום על ידי עובר במהירות את שני הצדדים מתחת למים זורמים קרים.
מניחים את הנייר הרטוב על מחבת המטגן. לסדר את הכבדים על הנייר, משאיר קצת מקום בין כל אחד.
מפזרים בנדיבות מלח גס. לצלות במשך כ 10 דקות, צופה בזהירות כדי לוודא את הקצוות של הנייר רטובים מספיק כדי למנוע מהם לשרוף. להרטיב במידת הצורך. אתה לא צריך להפוך את הכבדים מעל. הם נעשים כאשר צמרות הם חומים אבל לא שחור ואת החלק הפנימי הוא מוצק אבל עדיין קלוש ורוד ליד החלק התחתון.
הסר את הכבדים מהנייר, ואת מברשת עודף מלח אם כל נדבק אליהם. הכבד עשוי להיות קצוץ על לוח עם סכין שפים צרפתי, או שהם יכולים להיות קצוץ כמו האמא שלי עשתה themin קערת עץ גדולה עם מסוק יד מעוקל, קצת כמו lunette.
חותכים את הכבדים בגמישות ומוסיפים את הביצים החתוכות בערך, בצל קצוץ גס וגריבנס. קוצצים בהתמדה עד התערובת מעורבב היטב. המרקם הסופי לא צריך להיות בסדר מדי, אלא כמו אגוזים קצוצים בינוניים בסדר. כשאתם קוצצים, מוסיפים מלח ופלפל, טועמים תוך כדי. התוצאה הסופית צריכה להיות מפולפלת למדי ומלוח היטב.
מערבבים בעדינות רק כמה שיותר שומן עוף לפי הצורך כדי להפוך את התערובת להחזיק יחד מספיק כדי להיות הרים על מזלג. מאז התערובת תהיה מקוררת, זה יחזיק יחד יותר מאשר כאשר היה חם, אז לא להוסיף יותר מדי שומן. לארוז לתוך חרס או קערה, כיסוי, וצינה.
כבד קצוץ טעים יותר אם מותר לו להתקרר במשך כמה שעות לפני שהוא מוגש, ואני מעדיף את זה אחרי 24 שעות.
הסר מהמקרר 15 דקות לפני ההגשה.
מגישים על חסה, מעוטר בצנוניות פרוסות או מגורדות או עם צנון שחור ותבלינים. מצות נחשבו חיוניות למנה זו, אך ניתן להחליף קרקרים או טוסט.
אם אתה מעדיף, הכבד יכול להיות מרוסק במקום להיות צלוי. כדי לעשות זאת, במקום 3 או 4 כפות שניתנו שומן עוף במחבת 10-12 אינץ ' אט אט לטגן את הכבדים עד שהם מוצקים וזהב חום ורק קצת ורוד במרכז.
מניחים את הכבדים ואת כל השומן המשופשף שנשאר במחבת בקערת החיתוך, ולהמשיך עם המתכון כאמור לעיל. במקרה זה, זה כנראה לא יהיה צורך להוסיף שומן עוף בסוף, אבל יותר מלח יהיה צורך.
כדי להפוך את תערובת עדינה, כדי לשמש כמרווח קוקטייל, לשים את הכבדים, בצל, ביצים, griebenes דרך הלהב הדק של מטחנה פעמיים, ולהוסיף קצת יותר שומן שיטה זו היא הטובה ביותר אם אתה רוצה לעצב את הכבד בתבנית. משמנים עובש טבעת 8 אינץ ' קלות על החלק הפנימי עם שמן צמחי מתון בטעם. ואז לארוז את תערובת הכבד בתקיפות וצינה לפחות 5 שעות, אבל רצוי 2
Unmold על מגש ומקשטים עם צנוניות. זר של חומוס מתולתל, ירוק כהה הוא מגע נחמד במרכז הטבעת.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;