קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות76
מגזין

כבד עם פטריות בר

כבד עם פטריות בר
מתכון כבד עם פטריות בר יכול להיעשות בערך 1 שעה. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 711 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם קרם כפול, שמן זית, תימין sprig, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. , אנו ממליצים לנסות גם : כבד עגל מרווה ותימין עם פטריות בר ופנצ'טה, אורז בר מלית עם פטריות בר, ו כבד Pâté – מוס כבד עוף המשי והקרימי ביותר אי פעם.

הוראות

1
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
מניחים מחבת גדולה על חום גבוה, וכאשר חם, מוסיפים את נוטף או שומן חזיר. כאשר נמס, להוסיף את הכבד.
מרכיבים שתצטרך
כבדכבד
שומן חזירשומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
תן לכבד חום היטב בכל צד, מפזר אותו עם כמה תיבול כפי שהוא מבשל.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
כבדכבד
4
כאשר הכבד הוא השחמה, להעביר אותו פח צלייה.
מרכיבים שתצטרך
כבדכבד
5
מפזרים אותו עם שאלות ולשים אותו בתנור במשך 20-25 דקות. כאשר הכבד מוצק למגע, או רושם 55C על מדחום בישול חשמלי בחלקו העבה ביותר, להסיר אותו מהתנור ולהגדיר אותו לנוח במקום חם, מכוסה קלות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
כבדכבד
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
6
בעוד הכבד מבשל, להכין את הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כבדכבד
7
מברשת אותם כדי להסיר כל חצץ או אדמה.
8
מניחים סיר גדול מעל חום בינוני גבוה ומוסיפים את שמן הזית או החמאה. מבשלים את הפטריות עם קצת תיבול, כך שהם חומים קצת וכל הנוזל מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
9
מוסיפים את הבצל והשום למחבת ומפחיתים את החום למדיום. המשך לבשל עד הפטריות להתחיל לרכך, ולאחר מכן להוסיף את הקורנית ומרווה. מערבבים יחד היטב, ולאחר מכן מוסיפים את היין שרי ולבן.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
להפוך את החום גבוה ומרתיחים את המיצים כך שהם להפחית בחצי.
11
הוסף את המניה וחזור. כאשר המיצים במחבת מופחתים מעט מעובה, מוסיפים את הקרם ומערבבים לשלב. לטעום את המיצים ולתקן את התיבול במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
כאשר הכבד נח, לחתוך אותו דק לשרת מיד, עם ראגו פטריות, על צלחות חמות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כבדכבד