קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות76
מגזין

כבד עם פטריות בר

כבד עם פטריות בר
מתכון כבד עם פטריות בר יכול להיעשות בערך 1 שעה. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 711 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם קרם כפול, שמן זית, תימין sprig, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. , אנו ממליצים לנסות גם : כבד עגל מרווה ותימין עם פטריות בר ופנצ'טה, אורז בר מלית עם פטריות בר, ו כבד Pâté – מוס כבד עוף המשי והקרימי ביותר אי פעם.

הוראות

1
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים מחבת גדולה על חום גבוה, וכאשר חם, מוסיפים את נוטף או שומן חזיר. כאשר נמס, להוסיף את הכבד.
מרכיבים שתצטרך
כבדכבד
שומן חזירשומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
תן לכבד חום היטב בכל צד, מפזר אותו עם כמה תיבול כפי שהוא מבשל.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
כבדכבד
4
כאשר הכבד הוא השחמה, להעביר אותו פח צלייה.
מרכיבים שתצטרך
כבדכבד
5
מפזרים אותו עם שאלות ולשים אותו בתנור במשך 20-25 דקות. כאשר הכבד מוצק למגע, או רושם 55C על מדחום בישול חשמלי בחלקו העבה ביותר, להסיר אותו מהתנור ולהגדיר אותו לנוח במקום חם, מכוסה קלות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
כבדכבד
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
בעוד הכבד מבשל, להכין את הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
כבדכבד
7
מברשת אותם כדי להסיר כל חצץ או אדמה.
8
מניחים סיר גדול מעל חום בינוני גבוה ומוסיפים את שמן הזית או החמאה. מבשלים את הפטריות עם קצת תיבול, כך שהם חומים קצת וכל הנוזל מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
9
מוסיפים את הבצל והשום למחבת ומפחיתים את החום למדיום. המשך לבשל עד הפטריות להתחיל לרכך, ולאחר מכן להוסיף את הקורנית ומרווה. מערבבים יחד היטב, ולאחר מכן מוסיפים את היין שרי ולבן.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שום גויה®שום גויה®
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
להפוך את החום גבוה ומרתיחים את המיצים כך שהם להפחית בחצי.
11
הוסף את המניה וחזור. כאשר המיצים במחבת מופחתים מעט מעובה, מוסיפים את הקרם ומערבבים לשלב. לטעום את המיצים ולתקן את התיבול במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
כאשר הכבד נח, לחתוך אותו דק לשרת מיד, עם ראגו פטריות, על צלחות חמות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
כבדכבד