קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות76
מגזין

כבד עם פטריות בר

כבד עם פטריות בר
מתכון כבד עם פטריות בר יכול להיעשות בערך 1 שעה. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 711 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם קרם כפול, שמן זית, תימין sprig, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. , אנו ממליצים לנסות גם : כבד עגל מרווה ותימין עם פטריות בר ופנצ'טה, אורז בר מלית עם פטריות בר, ו כבד Pâté – מוס כבד עוף המשי והקרימי ביותר אי פעם.

הוראות

1
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מניחים מחבת גדולה על חום גבוה, וכאשר חם, מוסיפים את נוטף או שומן חזיר. כאשר נמס, להוסיף את הכבד.
מרכיבים שתצטרך
כבדכבד
שומן חזירשומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוסנקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
3
תן לכבד חום היטב בכל צד, מפזר אותו עם כמה תיבול כפי שהוא מבשל.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
כבדכבד
4
כאשר הכבד הוא השחמה, להעביר אותו פח צלייה.
מרכיבים שתצטרך
כבדכבד
5
מפזרים אותו עם שאלות ולשים אותו בתנור במשך 20-25 דקות. כאשר הכבד מוצק למגע, או רושם 55C על מדחום בישול חשמלי בחלקו העבה ביותר, להסיר אותו מהתנור ולהגדיר אותו לנוח במקום חם, מכוסה קלות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כבדכבד
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
בעוד הכבד מבשל, להכין את הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כבדכבד
7
מברשת אותם כדי להסיר כל חצץ או אדמה.
8
מניחים סיר גדול מעל חום בינוני גבוה ומוסיפים את שמן הזית או החמאה. מבשלים את הפטריות עם קצת תיבול, כך שהם חומים קצת וכל הנוזל מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
9
מוסיפים את הבצל והשום למחבת ומפחיתים את החום למדיום. המשך לבשל עד הפטריות להתחיל לרכך, ולאחר מכן להוסיף את הקורנית ומרווה. מערבבים יחד היטב, ולאחר מכן מוסיפים את היין שרי ולבן.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוסנקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
10
להפוך את החום גבוה ומרתיחים את המיצים כך שהם להפחית בחצי.
11
הוסף את המניה וחזור. כאשר המיצים במחבת מופחתים מעט מעובה, מוסיפים את הקרם ומערבבים לשלב. לטעום את המיצים ולתקן את התיבול במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוסנקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
12
כאשר הכבד נח, לחתוך אותו דק לשרת מיד, עם ראגו פטריות, על צלחות חמות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כבדכבד