קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות8
ציון בריאות39
מגזין

כבד פטה

כבד פטה
זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר מאוד. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. נסו כבד Pâté – מוס כבד עוף המשי והקרימי ביותר אי פעם, פטה כבד עוף", ו Pâté חזיר וכבד (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטחון את החזיר: לטחון את החזיר דרך מטחנת בשר כמה פעמים על הגדרה בסדר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
(להסיר כל פית)(להסיר כל פית)
1
מניחים בבלנדר קוניאק או ברנדי, מדיירה או שרי, שום, פטרוזיליה, שאלוט או בצל, זנגביל, ציפורן, קינמון, אגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
מדיירהמדיירה
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
קוניאקקוניאק
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיפים כבדים חתוכים לקוביות ומערבבים ספולה בכל פעם. מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים מעט טבסקו או קאיין. 
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
רוטב טבסקורוטב טבסקו
3
מערבבים את חזיר הקרקע עם הכבד המעורבב.
מרכיבים שתצטרך
חזיר טחוןחזיר טחון
כבדכבד
4
שכבת צלחת טרין עם בייקון ותערובת פטה: קו 4x8 אינץ ' טרין עם רצועות בייקון, למלא בתערובת, ולכסות עם בייקון.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ',חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ',
1
מניחים את הטרין בתבנית אפייה גדולה וממלאים את המנה הגדולה יותר במים עד לנקודת מחצית הדרך בצד של צלחת פטה. זה "אמבט מים" יעזור pâté לשמור על לחות ולהפוך עקביות חלקה במרקם.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
1
אופים שנחשפו בתנור מתון, 350 מעלות F, במשך כ 1 1/2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מגניב תחת משקל: לקרר את pate תחת משקל, כך שהוא יהפוך מוצק מרקם עדין. כדי לעשות זאת, להניח חתיכת נייר שעווה או רדיד אלומיניום על pâté ולהגדיר על פני השטח כולו לוח משוקלל עם אובייקט כבד. צ ' יל במקרר במשך כמה שעות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ',חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ',
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
מגישים: בזמן הגשת להביא את terrine לשולחן, פרוסה, ומגישים עם לחם צרפתי פריך או לחמניות וכוס יין. גם טוב עם חסה ועגבניות.
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתילחם צרפתי
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
פלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץפלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
וריאציה: השתמש כבד עוף, חזיר, בשר נקניק בכמויות שוות. ראה המתכון השני שלי לpâté maison.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
נקניק חזיר טחוןנקניק חזיר טחון
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)