קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות8
ציון בריאות39
מגזין

כבד פטה

כבד פטה
זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר מאוד. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. נסו כבד Pâté – מוס כבד עוף המשי והקרימי ביותר אי פעם, פטה כבד עוף", ו Pâté חזיר וכבד (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטחון את החזיר: לטחון את החזיר דרך מטחנת בשר כמה פעמים על הגדרה בסדר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
(להסיר כל פית)(להסיר כל פית)
1
מניחים בבלנדר קוניאק או ברנדי, מדיירה או שרי, שום, פטרוזיליה, שאלוט או בצל, זנגביל, ציפורן, קינמון, אגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
מדיירהמדיירה
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
קוניאקקוניאק
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיפים כבדים חתוכים לקוביות ומערבבים ספולה בכל פעם. מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים מעט טבסקו או קאיין. 
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
רוטב טבסקורוטב טבסקו
3
מערבבים את חזיר הקרקע עם הכבד המעורבב.
מרכיבים שתצטרך
חזיר טחוןחזיר טחון
כבדכבד
4
שכבת צלחת טרין עם בייקון ותערובת פטה: קו 4x8 אינץ ' טרין עם רצועות בייקון, למלא בתערובת, ולכסות עם בייקון.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ',חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ',
1
מניחים את הטרין בתבנית אפייה גדולה וממלאים את המנה הגדולה יותר במים עד לנקודת מחצית הדרך בצד של צלחת פטה. זה "אמבט מים" יעזור pâté לשמור על לחות ולהפוך עקביות חלקה במרקם.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1
אופים שנחשפו בתנור מתון, 350 מעלות F, במשך כ 1 1/2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מגניב תחת משקל: לקרר את pate תחת משקל, כך שהוא יהפוך מוצק מרקם עדין. כדי לעשות זאת, להניח חתיכת נייר שעווה או רדיד אלומיניום על pâté ולהגדיר על פני השטח כולו לוח משוקלל עם אובייקט כבד. צ ' יל במקרר במשך כמה שעות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ',חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ',
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
3
מגישים: בזמן הגשת להביא את terrine לשולחן, פרוסה, ומגישים עם לחם צרפתי פריך או לחמניות וכוס יין. גם טוב עם חסה ועגבניות.
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתילחם צרפתי
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
חופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסחופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
וריאציה: השתמש כבד עוף, חזיר, בשר נקניק בכמויות שוות. ראה המתכון השני שלי לpâté maison.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
נקניק חזיר טחוןנקניק חזיר טחון
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה