כבד פטה
זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר מאוד. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. נסו כבד Pâté – מוס כבד עוף המשי והקרימי ביותר אי פעם, פטה כבד עוף", ו Pâté חזיר וכבד (מתכונים דומים).
הוראות
לטחון את החזיר: לטחון את החזיר דרך מטחנת בשר כמה פעמים על הגדרה בסדר.
מניחים בבלנדר קוניאק או ברנדי, מדיירה או שרי, שום, פטרוזיליה, שאלוט או בצל, זנגביל, ציפורן, קינמון, אגוז מוסקט.
מוסיפים כבדים חתוכים לקוביות ומערבבים ספולה בכל פעם. מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים מעט טבסקו או קאיין.
מערבבים את חזיר הקרקע עם הכבד המעורבב.
שכבת צלחת טרין עם בייקון ותערובת פטה: קו 4x8 אינץ ' טרין עם רצועות בייקון, למלא בתערובת, ולכסות עם בייקון.
מניחים את הטרין בתבנית אפייה גדולה וממלאים את המנה הגדולה יותר במים עד לנקודת מחצית הדרך בצד של צלחת פטה. זה "אמבט מים" יעזור pâté לשמור על לחות ולהפוך עקביות חלקה במרקם.
אופים שנחשפו בתנור מתון, 350 מעלות F, במשך כ 1 1/2 שעות.
מגניב תחת משקל: לקרר את pate תחת משקל, כך שהוא יהפוך מוצק מרקם עדין. כדי לעשות זאת, להניח חתיכת נייר שעווה או רדיד אלומיניום על pâté ולהגדיר על פני השטח כולו לוח משוקלל עם אובייקט כבד. צ ' יל במקרר במשך כמה שעות.
מגישים: בזמן הגשת להביא את terrine לשולחן, פרוסה, ומגישים עם לחם צרפתי פריך או לחמניות וכוס יין. גם טוב עם חסה ועגבניות.
וריאציה: השתמש כבד עוף, חזיר, בשר נקניק בכמויות שוות. ראה המתכון השני שלי לpâté maison.