קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות8
ציון בריאות39
מגזין

כבד פטה

כבד פטה
זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר מאוד. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. נסו כבד Pâté – מוס כבד עוף המשי והקרימי ביותר אי פעם, פטה כבד עוף", ו Pâté חזיר וכבד (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטחון את החזיר: לטחון את החזיר דרך מטחנת בשר כמה פעמים על הגדרה בסדר.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
(להסיר כל פית)(להסיר כל פית)
1
מניחים בבלנדר קוניאק או ברנדי, מדיירה או שרי, שום, פטרוזיליה, שאלוט או בצל, זנגביל, ציפורן, קינמון, אגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
מדיירהמדיירה
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
קוניאקקוניאק
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיפים כבדים חתוכים לקוביות ומערבבים ספולה בכל פעם. מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים מעט טבסקו או קאיין. 
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
רוטב טבסקורוטב טבסקו
3
מערבבים את חזיר הקרקע עם הכבד המעורבב.
מרכיבים שתצטרך
חזיר טחוןחזיר טחון
כבדכבד
4
שכבת צלחת טרין עם בייקון ותערובת פטה: קו 4x8 אינץ ' טרין עם רצועות בייקון, למלא בתערובת, ולכסות עם בייקון.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ',חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ',
1
מניחים את הטרין בתבנית אפייה גדולה וממלאים את המנה הגדולה יותר במים עד לנקודת מחצית הדרך בצד של צלחת פטה. זה "אמבט מים" יעזור pâté לשמור על לחות ולהפוך עקביות חלקה במרקם.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
1
אופים שנחשפו בתנור מתון, 350 מעלות F, במשך כ 1 1/2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מגניב תחת משקל: לקרר את pate תחת משקל, כך שהוא יהפוך מוצק מרקם עדין. כדי לעשות זאת, להניח חתיכת נייר שעווה או רדיד אלומיניום על pâté ולהגדיר על פני השטח כולו לוח משוקלל עם אובייקט כבד. צ ' יל במקרר במשך כמה שעות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ',חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ',
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
מגישים: בזמן הגשת להביא את terrine לשולחן, פרוסה, ומגישים עם לחם צרפתי פריך או לחמניות וכוס יין. גם טוב עם חסה ועגבניות.
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתילחם צרפתי
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
צ'דר חריף, חתוך לקוביותצ'דר חריף, חתוך לקוביות
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
וריאציה: השתמש כבד עוף, חזיר, בשר נקניק בכמויות שוות. ראה המתכון השני שלי לpâté maison.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
נקניק חזיר טחוןנקניק חזיר טחון
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)