זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר מאוד. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. נסו כבד Pâté – מוס כבד עוף המשי והקרימי ביותר אי פעם, פטה כבד עוף", ו Pâté חזיר וכבד (מתכונים דומים).
הוראות
1
לטחון את החזיר: לטחון את החזיר דרך מטחנת בשר כמה פעמים על הגדרה בסדר.
מניחים בבלנדר קוניאק או ברנדי, מדיירה או שרי, שום, פטרוזיליה, שאלוט או בצל, זנגביל, ציפורן, קינמון, אגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
מדיירה
1/4 כוס שומן חזיר
שמנת מתוקה נוספת
2 קורטים ציפורן טחון
קוניאק
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיפים כבדים חתוכים לקוביות ומערבבים ספולה בכל פעם. מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים מעט טבסקו או קאיין.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
רוטב טבסקו
3
מערבבים את חזיר הקרקע עם הכבד המעורבב.
מרכיבים שתצטרך
חזיר טחון
כבד
4
שכבת צלחת טרין עם בייקון ותערובת פטה: קו 4x8 אינץ ' טרין עם רצועות בייקון, למלא בתערובת, ולכסות עם בייקון.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ',
1
מניחים את הטרין בתבנית אפייה גדולה וממלאים את המנה הגדולה יותר במים עד לנקודת מחצית הדרך בצד של צלחת פטה. זה "אמבט מים" יעזור pâté לשמור על לחות ולהפוך עקביות חלקה במרקם.
אופים שנחשפו בתנור מתון, 350 מעלות F, במשך כ 1 1/2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מגניב תחת משקל: לקרר את pate תחת משקל, כך שהוא יהפוך מוצק מרקם עדין. כדי לעשות זאת, להניח חתיכת נייר שעווה או רדיד אלומיניום על pâté ולהגדיר על פני השטח כולו לוח משוקלל עם אובייקט כבד. צ ' יל במקרר במשך כמה שעות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ',
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
3
מגישים: בזמן הגשת להביא את terrine לשולחן, פרוסה, ומגישים עם לחם צרפתי פריך או לחמניות וכוס יין. גם טוב עם חסה ועגבניות.
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתי
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
פלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ