קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות49
מגזין

כבד קצוץ

כבד קצוץ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כבד קצוץ. מנה אחת מכילה 187 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצל, ציר עוף, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כבד קצוץ, כבד קצוץ, ו כבד קצוץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
מרתיחים את הביצים במשך 10 דקות, לנקז, ולהניח בצד להתקרר. במחבת גדולה, מבשלים בעדינות את הבצל בשמן (או שמאלץ) עד רך וזהוב. להגביר את החום, להוסיף את הכבדים, ומערבבים במשך כמה שניות, כך שהם סופגים את הטעם של הבצל.או לשפוך את התערובת לתוך מעבד מזון תהליך מחוספס או חלק עם gribenes (אם שימוש), או להעביר את התערובת דרך מטחנה מיושנת. Scoopinto קערה. מגררים את הביצים בצד הגס של פומפיה ומוסיפים לקערה, שומרים מעט מהביצה המגורדת לקישוט. מערבבים את הפטרוזיליה ומקפלים בעדינות. להרטיב את התערובת עם קצת יין, ברנדי, או ציר עוף, ועונה לטעום עם מלח וpepper. מכסים בניילון נצמד ומקררים עד לצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
שמלץשמלץ
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
פומפיהפומפיה
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מגישים בסקופים על אינדיבידואליתמצופים עם ביצה מגוררת מעט פפריקה לצבע, וחתיכות נדיבות של טרי
מרכיבים שתצטרך
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
(קיבלר)(קיבלר)
3
חלה ביום שישי בערב.
מרכיבים שתצטרך
חלהחלה
4
כדי להפוך את gribenes ו schmaltz
מרכיבים שתצטרך
שמלץשמלץ
5
הסר את השומן הרזרבי מעוף נא ומניח במחבת. (בדרך כלל יש גוש שומן סביב הצוואר, בציפור מבוגרת לפחות.)
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הוסף 1 כוס (8 עוז) מרגרינה ללא חלב,1 כפית מלח, 1 בצל גדול (עם העור נותר על מנת לשפר את צבע הזהב).
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)(צינור גדול)
7
הסר את העור מן העוף, לחתוך לחתיכות קטנות, ולהוסיף למחבת. הגדר חום נמוך מאוד ומבשל במשך 1 1/2–2 שעות עד שכל השומן כבר שניתנו בעדינות מתוך עור העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
הסר את העור מהמחבת ולנקז על מגבות נייר formgribenes או פצפוצים.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
יוצקים את השומן (שמאלץ) לתוך צלחת זכוכית כבדה ולאחסן במקרר עד הצורך*. כמו השומן מתקרר, ג ' לי עשיר יאסוף בתחתית המנה.ג ' לי זה יוצר בסיס טעים למרק או רטבים.
מרכיבים שתצטרך
שמלץשמלץ
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
10
* השומן (שמלץ) ישמור על עד 6 שבועות במקרר. תאחסן את הגריבנים במקרר.
מרכיבים שתצטרך
שמלץשמלץ
11
מתוך בישול יהודי מסורתי: מעל 150 מתכונים נוסטלגיים ועכשוויים מאת רות יוסף וסימון ראונד. © 2012 © Round Ruth Joseph And Simon; תמונות © 2012 איזובל להניף. פורסם ב-2013 על ידי Kyle Books, an imprint of Kyle Cathie Limited.