כבש בגריל עם שום ורוזמרין
טלה בגריל עם שום ורוזמרין יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 167 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. אם יש לך רוטב סויה, חרדל דיז'ון, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: רגל טלה בגריל עם שום ורוזמרין, רגל טלה בגריל עם שום ורוזמרין, ו רוזמרין ושום רגל בגריל של כבש.
הוראות
לקצץ ולהשליך כל שומן פני השטח על בשר.
שכב כבש מכופתר בצד למעלה. עם סכין חדה קטנה, לעשות חתכים קטנים (1 אינץ 'ארוך, 1/2 אינץ' עמוק) על פני השטח בשר.
חותכים את sprigs רוזמרין לחתיכות 1 אינץ'. הכנס חתיכת רוזמרין ופרוסת שום באופן שווה לתוך כל חתך.
בקערה עמוקה שאינה ניתנת ללעיסה או שקית מזון כבדה של 2 גלונים, מערבבים יין, סוכר, רוטב סויה וחרדל.
הוסף טלה, ולהפוך מעיל באופן שווה, להיות זהיר כי שום ורוזמרין להישאר חתכים. כיסוי או חותם, וצינה, מפנה מדי פעם, לפחות 2 שעות או עד 1 יום.
כדי להכין ברביקיו, להצית 60 בריחים פחם בברביקיו עם מכסה. כאשר הגחלים מכוסים בעיקר באפר אפור (כ -30 דקות), לדחוף חלקים שווים לצדדים מנוגדים של הבעירה; למקם מחבת טפטוף במרכז. כדי לשמור על טמפרטורה, להוסיף 6 בריחים לכל צד. (או להפוך ברביקיו גז על גבוה, וחום, מכוסה, במשך 10 דקות, ולאחר מכן להתאים לבישול עקיף.)
מניחים גריל משומן קל 5 עד 6 אינץ ' מעל הגחלים.
להניח כבש על גריל; מרינדה מילואים.
מברשת בשר עם חצי המרינדה השמורה.
כיסוי ברביקיו (פתחי אוורור עבור פחם). מבשלים עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של אוגרי בשר 140, כ 40 דקות.
מברשת באמצע עם המרינדה שנותרה.
מקשטים עם גבעולי רוזמרין נוספים.
חותכים לפרוסות דקות כדי לשרת.