לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו ביריאני טלה. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 42 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל של 783 קלוריות. מתאים ל-12 ומחירו 4 מנות.07 דולר למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. אם יש לכם גאראם מסאלה, חוטי זעפרן, ג'ינג'ר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב חוטי זעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת זעפרן כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: כבש ביריאני, כבש ביריאני, ו כבש ביריאני.
הוראות
1
בסיר גדול אמייל ברזל יצוק, חום 1/2 כוס שמן. מבשלים מחצית מטבעות הבצל בכל פעם על אש בינונית, תוך ערבוב מדי פעם, עד להשחמה עמוקה, כ -5 דקות. בעזרת כף מחוררת מעבירים את הבצל השחום למגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
מגבות נייר
2
מוסיפים את הטלה לתבשיל בקבוצות, מתבלים במלח ופלפל ומשחימים היטב מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
כבש
3
מעבירים את הכבש החום לצלחת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
כבש
4
מחק את השמן בקדרה ולהוסיף 1 כף שמן טרי.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
5
מוסיפים את הבצל הקצוץ ומבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב לעיתים קרובות, עד לריכוך אך לא להשחמה, כ -8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
6
מוסיפים את הגראם מסאלה, זרעי הכמון והקינמון ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד לריחני, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלה
זרעי כמון
קינמון
7
מחזירים את הטלה ואת כל המיצים המצטברים לתבשיל, מוסיפים את הג ' ינג ' ר, השום, הכורכום, הקאיין ו -1 / 4 כפית הזעפרן ומבשלים, תוך ערבוב לעיתים קרובות, עד לריחני, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כורכום
פלפל קאיין טחון
זעפרן
שום
ג ' ינג ' ר
כבש
8
מוסיפים את ציר העוף והכוסברה הקצוצה ומביאים לרתיחה. מכסים חלקית ומבשלים על אש נמוכה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהבשר רך והרוטב טעים, בערך 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
עלי וגבעולי כוסברה
רוטב
בשר
9
בינתיים, במחבת קטנה, מחממים את יתרת 1 כף השמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
מוסיפים את הצימוקים ומבשלים על אש גבוהה בינונית עד להשחמה בצד 1, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים
11
מעבירים את הצימוקים לצלחת להתקרר. בסיר קטן, הביאו את החלב לרתיחה חשופה.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
12
מסירים את התבנית מהאש ומפוררים את יתרת 1 כפית חוטי הזעפרן לחלב.
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת
13
בואו תלול עד 2 שעות.
14
מחממים את התנור ל 37
ציוד שתשתמש בו
תנור
15
שמים את השקדים על תבנית עם מסגרת ואופים כ-8 דקות, או עד שהם קלויים. בסיר גדול של מים רותחים, מבשלים את האורז במשך 5 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שקדים
מים
אורז
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
סיר
16
מסננים במסננת.
ציוד שתשתמש בו
מסננת
17
מערבבים את היוגורט לטלה ומתבלים במלח ופלפל. תלולית בזהירות את האורז המולבן מעל הטלה. בעזרת ידית כף עץ יוצרים חור במרכז האורז, מזיזים את הידית במעגל כדי להרחיב את החור לכ -1 אינץ'. כף את חלב הזעפרן מעל האורז בתבנית דו-צדדית. מכסים את הקדרה ואופים את האורז במשך 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
זעפרן
יוגורט
כבש
חלב
אורז
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
תנור
18
מוציאים מהתנור ונותנים לבריאני לעמוד, מכוסה, למשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
19
מסדרים את טבעות הבצל השחומות, השקדים, הצימוקים, ענפי הכוסברה והביצים בקערות נפרדות או מסדרים על מגש.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברה
שקדים
צימוקים
בצל
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
20
מגישים את הביריאני מהקדרה ומעבירים את הליווי לשולחן.
21
המלצת בירה הבחירה הטובה ביותר לטעמים המורכבים של המנה הזו היא בירה שתרענן את החיך ותשלח אתכם במהירות לעוד ביריאני. שלדג, מהודו, היא בחירה מושלמת, אם ברורה מאליה.
ההודי עובד ממש טוב עם גרונר וולטלינר, ריזלינג ורוזתי נוצצת. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה תלוי המנה, כמובן, אבל מבחר אלה יכולים להיות מוגשים צוננים ויש לי קצת מתיקות כדי להשלים את החריפות וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מאכלים מסורתיים. פפפל זייזנק גרונר וולטלינר עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
פאפל זייזנק גרונר ולטלינר
פריך להפליא ועצם דק עם הרבה פלפל וקורטוב של פזרנות. אין פלא, כי היין הזה גדל על שונית הצדפות המאובנת הגדולה ביותר בעולם.