קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות35
מגזין

כבש ביריאני

כבש ביריאני
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו ביריאני טלה. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 42 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל של 783 קלוריות. מתאים ל-12 ומחירו 4 מנות.07 דולר למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. אם יש לכם גאראם מסאלה, חוטי זעפרן, ג'ינג'ר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב חוטי זעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת זעפרן כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: כבש ביריאני, כבש ביריאני, ו כבש ביריאני.

הוראות

1
בסיר גדול אמייל ברזל יצוק, חום 1/2 כוס שמן. מבשלים מחצית מטבעות הבצל בכל פעם על אש בינונית, תוך ערבוב מדי פעם, עד להשחמה עמוקה, כ -5 דקות. בעזרת כף מחוררת מעבירים את הבצל השחום למגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מגבות ניירמגבות נייר
2
מוסיפים את הטלה לתבשיל בקבוצות, מתבלים במלח ופלפל ומשחימים היטב מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
כבשכבש
3
מעבירים את הכבש החום לצלחת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
כבשכבש
4
מחק את השמן בקדרה ולהוסיף 1 כף שמן טרי.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
5
מוסיפים את הבצל הקצוץ ומבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב לעיתים קרובות, עד לריכוך אך לא להשחמה, כ -8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
6
מוסיפים את הגראם מסאלה, זרעי הכמון והקינמון ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד לריחני, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלהגארם מסאלה
זרעי כמוןזרעי כמון
קינמוןקינמון
7
מחזירים את הטלה ואת כל המיצים המצטברים לתבשיל, מוסיפים את הג ' ינג ' ר, השום, הכורכום, הקאיין ו -1 / 4 כפית הזעפרן ומבשלים, תוך ערבוב לעיתים קרובות, עד לריחני, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כורכוםכורכום
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
זעפרןזעפרן
שוםשום
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
כבשכבש
8
מוסיפים את ציר העוף והכוסברה הקצוצה ומביאים לרתיחה. מכסים חלקית ומבשלים על אש נמוכה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהבשר רך והרוטב טעים, בערך 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
רוטברוטב
בשרבשר
9
בינתיים, במחבת קטנה, מחממים את יתרת 1 כף השמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מוסיפים את הצימוקים ומבשלים על אש גבוהה בינונית עד להשחמה בצד 1, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צימוקיםצימוקים
11
מעבירים את הצימוקים לצלחת להתקרר. בסיר קטן, הביאו את החלב לרתיחה חשופה.
מרכיבים שתצטרך
צימוקיםצימוקים
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
12
מסירים את התבנית מהאש ומפוררים את יתרת 1 כפית חוטי הזעפרן לחלב.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
13
בואו תלול עד 2 שעות.
14
מחממים את התנור ל 37
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
15
שמים את השקדים על תבנית עם מסגרת ואופים כ-8 דקות, או עד שהם קלויים. בסיר גדול של מים רותחים, מבשלים את האורז במשך 5 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
מיםמים
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
סירסיר
16
מסננים במסננת.
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
17
מערבבים את היוגורט לטלה ומתבלים במלח ופלפל. תלולית בזהירות את האורז המולבן מעל הטלה. בעזרת ידית כף עץ יוצרים חור במרכז האורז, מזיזים את הידית במעגל כדי להרחיב את החור לכ -1 אינץ'. כף את חלב הזעפרן מעל האורז בתבנית דו-צדדית. מכסים את הקדרה ואופים את האורז במשך 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
זעפרןזעפרן
יוגורטיוגורט
כבשכבש
חלבחלב
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
תנורתנור
18
מוציאים מהתנור ונותנים לבריאני לעמוד, מכוסה, למשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
19
מסדרים את טבעות הבצל השחומות, השקדים, הצימוקים, ענפי הכוסברה והביצים בקערות נפרדות או מסדרים על מגש.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
שקדיםשקדים
צימוקיםצימוקים
בצלבצל
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
20
מגישים את הביריאני מהקדרה ומעבירים את הליווי לשולחן.
21
המלצת בירה הבחירה הטובה ביותר לטעמים המורכבים של המנה הזו היא בירה שתרענן את החיך ותשלח אתכם במהירות לעוד ביריאני. שלדג, מהודו, היא בחירה מושלמת, אם ברורה מאליה.
מרכיבים שתצטרך
בירהבירה

מרכיבים

1קילוגרםכוסות אורז בסמטיכוסות אורז בסמטי170חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כוס שקדים מלאים blanchedכוס שקדים מלאים blanched1אוראו ממולאים כפולים1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם1בצל צהוב בינוני, קצוץציר עוף או מרק דל נתרן משומרציר עוף או מרק דל נתרן משומר2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסברה קצוצה, בתוספת 1 כוס עלי כוסברה קטניםכוסברה קצוצה, בתוספת 1 כוס עלי כוסברה קטנים1מקל קינמון, שבור לשנייםמקל קינמון, שבור לשניים1אוראו ממולאים כפולים3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'591 לב מפאלדי טרי אם אפשרזנגביל טרי טחוןזנגביל טרי טחון32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסגארם מסאלהגארם מסאלה6largesשיני שום, טחוןשיני שום, טחון142חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כוס צימוקים זהוביםכוס צימוקים זהובים6ביצים מבושלות קשות, חצי לאורכןביצים מבושלות קשות, חצי לאורכן2קילוגרםרגל נטולת עצמות גזוז של כבש, לחתוך לחתיכות 2 אינץרגל נטולת עצמות גזוז של כבש, לחתוך לחתיכות 2 אינץ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס3largesבצל ספרדי - 1 דק פרוס לטבעות, 2 קצוץ גסבצל ספרדי - 1 דק פרוס לטבעות, 2 קצוץ גס1חתיכות טופי הית' ברחוטי זעפרןחוטי זעפרן12שרימפס וורידיםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריוגורט חלב מלא בטמפרטורת החדר, מקצףיוגורט חלב מלא בטמפרטורת החדר, מקצף1אוראו ממולאים כפוליםכורכוםכורכום1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

ההודי עובד ממש טוב עם גרונר וולטלינר, ריזלינג ורוזתי נוצצת. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה תלוי המנה, כמובן, אבל מבחר אלה יכולים להיות מוגשים צוננים ויש לי קצת מתיקות כדי להשלים את החריפות וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מאכלים מסורתיים. פפפל זייזנק גרונר וולטלינר עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
פאפל זייזנק גרונר ולטלינר
פאפל זייזנק גרונר ולטלינר
פריך להפליא ועצם דק עם הרבה פלפל וקורטוב של פזרנות. אין פלא, כי היין הזה גדל על שונית הצדפות המאובנת הגדולה ביותר בעולם.