כבש ואורזו ממולאים פלפל עם רוטב עגבניות עבה
כבש ואורזו ממולאים פלפל עם רוטב עגבניות עבה הוא חלב חינם מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 27 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 683 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. אם יש לך שמיר, מלח, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 45 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו כבש ואורזו ממולאים פלפל עם רוטב עגבניות עבה, נקניק & ארוגולה ממולאים פגזים + רוטב עגבניות עבה, ו מרק פלפל אדום עבה עם orzo + שמן צמחי (מתכונים דומים).
הוראות
שים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 425°f. שמן זכוכית 9 אינץ ' או צלחת פאי קרמיקה עם 1 כפית שמן.
מבשלים בצל עם מלח בשמן כף הנותרים במחבת כבדה 10 אינץ ' מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך ומתחיל חום, 7 עד 9 דקות.
בעוד בצל הוא בישול, לבשל orzo בסיר 2 ליטר של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה. להזמין 1/4 כוס בישול מים, ולאחר מכן לנקז orzo במסננת.
מורחים חצי בצל בצלחת עוגה.
מוסיפים כבש לבצל שנותר במחבת ומבשלים, שוברים גושים גדולים במזלג, עד שהבשר כבר לא ורוד, כ -3 דקות.
הסר מהחום ומערבבים באורזו, מי בישול שמורים, שמיר 1 כף, ומלח ופלפל לפי הטעם.
מערבבים עגבניות לבצל בצלחת עוגה ומתבלים במלח ופלפל. חצאי פלפל נסטלה, צלעות חתוכות, בתערובת עגבניות ובצל ומתבלים במלח ופלפל. מחלקים תערובת כבש בין חצאי פלפל, ואז לכסות צלחת עוגה עם גיליון של רדיד משומן (צד משומן למטה) ואופים עד פלפל הוא רך כאשר פירסינג עם מזלג, 25 עד 30 דקות.
מפזרים עם הנותרים 1/2 כף שמיר.