כבש מבושל איטי מרוקאי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 31 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 397 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם זרעי שומר, בצל, כוסברה טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו צלעות כבש מרוקאיות מבושלות איטיות, עוף משמש מרוקאי מבושל איטי, ו צלעות כבש מבושלות לאט (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים הראשון 6 מרכיבים בקערה גדולה.
2
מוסיפים כבש וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
3
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה. עבודה בקבוצות, להוסיף כבש למחבת ומבשלים עד השחמה מכל הצדדים, מפנה מדי פעם והוספת 2 כפות שמן יותר למחבת בין קבוצות, על 8 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
4
להעביר כבש לקערה גדולה אחרת לאחר כל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים בצל ורסק עגבניות לטפטוף במחבת. להפחית את החום בינוני; sauté עד בצל רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים מרק, שעועית גרבנזו, משמשים, עגבניות, מקלות קינמון, זנגביל, וקליפת לימון ומביאים לרתיחה, מגרדים חתיכות השחמה. להחזיר כבש למחבת ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים עד כבש הוא רק רך, על 1 שעה. לחשוף ומבשלים עד רוטב מתעבה מספיק כדי מעיל כפית, על 20 דקות. מתבלים במלח ופלפל. (ניתן להכין 1 יום קדימה. מגניב במקצת. מקררים חשופים עד קור, ואז מכסים ומקררים. לחמם מחדש על אש בינונית-נמוכה, ערבוב מדי פעם.)