כבש מטוגן ברוטב רימונים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב, אז תנו הזדמנות ל טלה מטוגן ברוטב רימונים. מנה אחת מכילה 513 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו רסק עגבניות, בצל, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כבש צלוי ברוטב רימונים, שמן זית-חצילים מטוגנים ברוטב עגבניות ורימונים טרי, ו כבש צלוי עם רימון-רוטב תמרינדי (מתכונים דומים).
הוראות
מתלה מיקום בשליש הנמוך ביותר של תנור מחממים ל 163°.
שמן חום בסיר גדול כבד או תנור הולנדי על חום גבוה.
מוסיפים את כל עצמות הטלה ומבשלים עד חום, פונה לעתים קרובות, על 15 דקות.
להעביר עצמות לצלחת. כבש העונה עם מלח ופלפל לדלות ביסודיות בקמח.
מוסיפים לסיר ומבשלים עד חום מכל הצדדים, על 10 דקות.
להעביר כבש לצלחת עם עצמות.
מוסיפים בצל ושום לסיר ומבשלים עד הבצלים הם רק זהובים, מגרד את חתיכות משחי, על 5 דקות. להחזיר טלה לסיר. מסדרים עצמות סביב כבש. מערבבים במלאי את 7 המרכיבים הבאים. מביאים נוזלים לרתיחה. טלה מעושן. מכסים; אופים עד כבש רך כאשר פירסינג עם סכין חדה ארוכה, מפנה פעם אחת, על 2 שעות 15 דקות. מגניב; כיסוי וצינה בין לילה.
הסר שומן מפני השטח של כבש ונוזל בישול.
חותכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. מסדרים בתבנית אפייה רדודה.
להסיר עצמות ולהשליך. מסננים מיצי פאן, לחיצה קשה על מוצקים כדי לחלץ נוזל רב ככל האפשר. להמיס מרגרינה באותו סיר על אש בינונית.
מוסיפים 1 1/2 כפות קמח ומערבבים עד שהתערובת מתחילה לחום, כ 2 דקות.
מקציפים במיצי פאן ומרתיחים עד שהרוטב מצטמצם ל -2 כוסות, כ -15 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
יוצקים מעל כבש. מכסים בנייר כסף ואופים עד שה מחומם דרך, כ 25 דקות. סדר כבש על מגש. רוטב הכפית נגמר.