כבש מרלו בגריל
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים משקה, אז תנו הזדמנות ל כבש מרלו בגריל. מנה אחת מכילה 220 קלוריות, 31 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך יין, מרלו, שום, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. עם כפית ציון 68% המנה הזו מוצקה. נסו צלעות כבש מטוגנות ברוטב תפוזים מרלו (פסח), פטריות בגריל עם הפחתת מרלו, ו צלע חזיר ברקשייר עם רוטב מרלו (מתכונים דומים).
הוראות
בתבנית אפייה 9 על 13 אינץ', לשלב רוטב סויה, מרלו, יין לבן, שום, אורגנו קצוץ, רוזמרין קצוץ, ופלפל.
מוסיפים כבש ופונים למעיל עם מרינדה. כיסוי וצינה לפחות 6 שעות או עד 1 יום, הפיכת בשר על פני כמה פעמים.
הרם כבש ממרינדה (מרינדה מילואים) ומניח על גריל ברביקיו מעל מיטה מוצקה של גחלים בינוניות או חום בינוני על גריל גז (אתה יכול להחזיק את היד שלך ברמת הגריל רק 4 עד 5 שניות). סגור מכסה על גריל גז. קוק, הופך לפי הצורך לבשר חום באופן שווה, עד מדחום מוכנס בחלק העבה ביותר של הרגל מגיע 135 עד 140 עבור נדיר (חלקים דקים יהיה עשוי היטב), 30 עד 45 דקות.
להבריש בשר מדי פעם עם מרינדה עד 10 הדקות האחרונות של בישול.
להעביר בשר למגש, לשמור על חום, ולתת לנוח 5 עד 15 דקות.
מקשטים עם אורגנו וספריגים רוזמרין. לשרת, לחתוך דק בשר.