כבש מתוק מתובל שנקס עם חבושים
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-10 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: רובי כבש מתובל שאנקס, שנקי טלה מתובלים דביקים, ו מרגוז-כבש מתובל שנקס עם חומוס.
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה. עונדים את השוקיים, ואז חומים בשמן במשך 10 דקות, או עד שזהב כהה בכל רחבי.
בינתיים, בצלחת תבשיל או מחבת גדולה, להמיס את החמאה. לרכך את הבצל במשך 10 דקות על חום בינוני עד שהם הופכים זהובים, ולאחר מכן להוסיף את השום.
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
מוסיפים את הרצועות של גרידת לימון ותבלינים למחבת הבצל. מבשלים 1 דקות, ואז מערבבים את העגבניה טהורה, דבש, מלאי וחצי מיץ לימון. לשבת על השוקיים במחבת, ואז לתקוע את הרבעונים חבושים בתוך ומסביב לבשר. (זה יכול להיות בכושר די הדוק, אבל הבשר יתכווץ כפי שהוא מבשל.) להביא לרתיחה, ואז לכסות עם מכסה ו braise בתנור במשך 2 שעות.
הסר את המכסה ומבשל במשך 30 דקות יותר. כפית משם כל עודף שומן. הרוטב יהיה דק למדי, כך שאם אתה מעדיף תבשיל עבה יותר, להסיר את הטלה ואת quinces לצלחת הגשה, ואז להרתיח את מיצי הבישול עד מעובה. עונה, מוסיפים את מיץ לימון ומגישים עם כבש.