כבש עם חזרת וחומץ: אגנלו אל רפאנו עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. מתכון זה מכין 6 מנות עם 742 קלוריות, 66 גרם חלבון, ו 46 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 40% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -35 דקות. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. אם יש לכם חומץ יין, בצל, גבעולי פטרוזיליה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. עם כפית ציון 75%, המנה הזו מוצקה. נסו צלעות טלה בגריל (אגנלו סקוטדיטו), כתף טלה צלויה (אגנלו דה לאטה ארוסטו), ו קרוצ'ט ד' אנלו וביטה (קרוקטים של מנגולד כבש ושוויצרי) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מוציאים את העצם, את רוב השומן ואת כל הגרגיר מהכבש וחותכים את הבשר לקוביות בגודל 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
אפונה קלופה, לא חובה
מים כדי לאפשר
2
בתנור הולנדי גדול שלבו 2 כפות חמאה, השמן, הבצל, הטימין, עלי הדפנה, החומץ, הציר והמלח והפלפל, לפי הטעם, והביאו לרתיחה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גב שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
מוסיפים את קוביות הטלה ומבשלים, מכוסה, במשך שעה 1. הבשר צריך להיות רך מאוד, ויש להשאיר מעט מאוד נוזלים במחבת. אם יש הרבה נוזלים בתבנית, הסירו את הבשר והפחיתו את הנוזל על אש גבוהה, ואז החזירו את הבשר לתבנית.
מרכיבים שתצטרך
בשר טלה
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
בסיר קטן ממיסים את יתרת החמאה ומערבבים פנימה את חזרת והפטרוזיליה. מבשלים, תוך ערבוב, על אש גבוהה במשך דקה 1, ואז לשפוך את הרוטב על הבשר ולזרוק את המעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
1/4 כוס שומן חזיר
הודו מבושל מגורר (או עוף)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
מגישים מיד.
6
בסיר גדול עם תחתית כבדה מחממים את השמן על אש גבוהה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
מוסיפים את כל חלקי העוף ומשחימים בכל רחבי, תוך ערבוב כדי למנוע צריבה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
8
מוציאים את העוף ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
9
מוסיפים לסיר את הגזר, הבצל והסלרי ומבשלים עד שהם רכים ומשחימים. מחזירים את העוף לסיר ומוסיפים 3 ליטר מים, רסק העגבניות, גרגירי הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים בעזרת כף עץ כדי לעקור את חתיכות העוף והירקות השחומים מתחתית התבנית. מביאים כמעט לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים על רתיחה נמוכה עד מופחת בחצי, על 2 שעות, מדי פעם רזה עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
מסירים מהאש, מסננים ולוחצים על המוצקים עם תחתית המצקת כדי לחלץ את כל הנוזלים. מערבבים את הציר כדי להקל על הקירור ומניחים בצד. מקררים מלאי במיכלים קטנים עד שבוע או מקפיאים עד חודש.