כבש עם חזרת וחומץ: אגנלו אל רפאנו עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. מתכון זה מכין 6 מנות עם 742 קלוריות, 66 גרם חלבון, ו 46 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 40% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -35 דקות. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. אם יש לכם חומץ יין, בצל, גבעולי פטרוזיליה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. עם כפית ציון 75%, המנה הזו מוצקה. נסו צלעות טלה בגריל (אגנלו סקוטדיטו), כתף טלה צלויה (אגנלו דה לאטה ארוסטו), ו קרוצ'ט ד' אנלו וביטה (קרוקטים של מנגולד כבש ושוויצרי) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מוציאים את העצם, את רוב השומן ואת כל הגרגיר מהכבש וחותכים את הבשר לקוביות בגודל 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מוסיפים את קוביות הטלה ומבשלים, מכוסה, במשך שעה 1. הבשר צריך להיות רך מאוד, ויש להשאיר מעט מאוד נוזלים במחבת. אם יש הרבה נוזלים בתבנית, הסירו את הבשר והפחיתו את הנוזל על אש גבוהה, ואז החזירו את הבשר לתבנית.
בסיר קטן ממיסים את יתרת החמאה ומערבבים פנימה את חזרת והפטרוזיליה. מבשלים, תוך ערבוב, על אש גבוהה במשך דקה 1, ואז לשפוך את הרוטב על הבשר ולזרוק את המעיל.
מוסיפים את כל חלקי העוף ומשחימים בכל רחבי, תוך ערבוב כדי למנוע צריבה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
8
מוציאים את העוף ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
9
מוסיפים לסיר את הגזר, הבצל והסלרי ומבשלים עד שהם רכים ומשחימים. מחזירים את העוף לסיר ומוסיפים 3 ליטר מים, רסק העגבניות, גרגירי הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים בעזרת כף עץ כדי לעקור את חתיכות העוף והירקות השחומים מתחתית התבנית. מביאים כמעט לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים על רתיחה נמוכה עד מופחת בחצי, על 2 שעות, מדי פעם רזה עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
מסירים מהאש, מסננים ולוחצים על המוצקים עם תחתית המצקת כדי לחלץ את כל הנוזלים. מערבבים את הציר כדי להקל על הקירור ומניחים בצד. מקררים מלאי במיכלים קטנים עד שבוע או מקפיאים עד חודש.