כבש עם חזרת וחומץ: אגנלו אל רפאנו עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. מתכון זה מכין 6 מנות עם 742 קלוריות, 66 גרם חלבון, ו 46 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 40% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -35 דקות. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. אם יש לכם חומץ יין, בצל, גבעולי פטרוזיליה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. עם כפית ציון 75%, המנה הזו מוצקה. נסו צלעות טלה בגריל (אגנלו סקוטדיטו), כתף טלה צלויה (אגנלו דה לאטה ארוסטו), ו קרוצ'ט ד' אנלו וביטה (קרוקטים של מנגולד כבש ושוויצרי) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מוציאים את העצם, את רוב השומן ואת כל הגרגיר מהכבש וחותכים את הבשר לקוביות בגודל 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
בתנור הולנדי גדול שלבו 2 כפות חמאה, השמן, הבצל, הטימין, עלי הדפנה, החומץ, הציר והמלח והפלפל, לפי הטעם, והביאו לרתיחה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
גב שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
גרוטאות טריות
טורטיות קמח טריות, להגשה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
3
מוסיפים את קוביות הטלה ומבשלים, מכוסה, במשך שעה 1. הבשר צריך להיות רך מאוד, ויש להשאיר מעט מאוד נוזלים במחבת. אם יש הרבה נוזלים בתבנית, הסירו את הבשר והפחיתו את הנוזל על אש גבוהה, ואז החזירו את הבשר לתבנית.
בסיר קטן ממיסים את יתרת החמאה ומערבבים פנימה את חזרת והפטרוזיליה. מבשלים, תוך ערבוב, על אש גבוהה במשך דקה 1, ואז לשפוך את הרוטב על הבשר ולזרוק את המעיל.
בסיר גדול עם תחתית כבדה מחממים את השמן על אש גבוהה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
7
מוסיפים את כל חלקי העוף ומשחימים בכל רחבי, תוך ערבוב כדי למנוע צריבה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
8
מוציאים את העוף ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
9
מוסיפים לסיר את הגזר, הבצל והסלרי ומבשלים עד שהם רכים ומשחימים. מחזירים את העוף לסיר ומוסיפים 3 ליטר מים, רסק העגבניות, גרגירי הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים בעזרת כף עץ כדי לעקור את חתיכות העוף והירקות השחומים מתחתית התבנית. מביאים כמעט לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים על רתיחה נמוכה עד מופחת בחצי, על 2 שעות, מדי פעם רזה עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
מסירים מהאש, מסננים ולוחצים על המוצקים עם תחתית המצקת כדי לחלץ את כל הנוזלים. מערבבים את הציר כדי להקל על הקירור ומניחים בצד. מקררים מלאי במיכלים קטנים עד שבוע או מקפיאים עד חודש.