כבש עם ירקות מוקפצים
אם יש לך פלפל, בצל, קישואים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו רגלי עוף ברביקיו עם ירקות מוקפצים, פסטה לימון עם ירקות גינה מוקפצים, ו פולנטה אפויה מקסיקנית עם שעועית סלסה וירקות מוקפצים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לשלב 2 כפות שמן, חרדל, חומץ, טימין, שום, מלח ופלפל; להפריש 1 כף.
מניחים את צלעות הכבש על מחבת מטאטא.
מורחים את תערובת החרדל הנותרים על שני הצדדים של צלעות. צלוי 4-6 ב. מן החום במשך 4-6 דקות בכל צד או עד הבשר מגיע doneness הרצוי (עבור בינוני נדיר, מדחום בשר צריך לקרוא 145°; בינוני, 160°; עשוי היטב, 170°).
בינתיים, במחבת גדולה, לטגן את הפלפל האדום, קישואים ובצל הנותרים שמן עד פריך-מכרז. מערבבים בתערובת חרדל שמורה; לזרוק למעיל.