כבש, פודינג שחור & קומקום חרדל
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן מתכונים לתיבת המתכון שלך, כבש, פודינג שחור & קומקום חרדל יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מנה אחת מכילה 937 קלוריות, 94 גר' של חלבון, ו 38 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %60 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 50 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם תפוחי אדמה, פטרוזיליה לארוז, חרדל מגורעןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. עם כפית ציון של 97% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: קומקום חם, Hotpot כבש הלאמב, ו כבש צלוי שום עם תפוחי אדמה חמים.
הוראות
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
מחממים חצי שמן במחבת ומבשלים את הבצל במשך 5 דקות עד שהם רכים ורק מתחילים להפוך זהב.
יוצקים את שאר השמן למחבת ומטגנים את הפודינג השחור למשך כ 1 דקות בכל צד.
הסר, לנקז על נייר מטבח ולהניח בצד.
מבשלים את הצלעות במחבת על חום גבוה כך שאתה מקבל צבע טוב מבחוץ, אבל הם לא מבושלים, ואז לנקז את השומן. תניח את הצלעות בצד.
שכבה את החומרים בתבשיל עמוק ואטום, אשר מחזיק הכל בנוחות, החל עם כמה תפוחי אדמה וגזר מנוקד חצי חרדל על כל שכבה של פודינג שחור. מתבלים כשאתם בונים את השכבות ומפזרים את העשבים בכל מקום. אתה צריך שתי שכבות של צלעות ולסיים עם חתיכות תפוחי אדמה חופפות.
יוצקים את המניה החמה על הכל, ואז מברישים את החלק העליון עם חמאה מומסת. מכסים ואופים במשך 2 שעות, עד שהכל רך להפליא, מסיר את המכסה במשך חצי השעה האחרונה כדי לפרוס את תפוחי האדמה.