קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות4
ציון בריאות89
דיאטותללא גלוטן
מגזין

כבש, פודינג שחור & קומקום חרדל

כבש, פודינג שחור & קומקום חרדל
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן מתכונים לתיבת המתכון שלך, כבש, פודינג שחור & קומקום חרדל יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מנה אחת מכילה 937 קלוריות, 94 גר' של חלבון, ו 38 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %60 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 50 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם תפוחי אדמה, פטרוזיליה לארוז, חרדל מגורעןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. עם כפית ציון של 97% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: קומקום חם, Hotpot כבש הלאמב, ו כבש צלוי שום עם תפוחי אדמה חמים.

הוראות

1
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים חצי שמן במחבת ומבשלים את הבצל במשך 5 דקות עד שהם רכים ורק מתחילים להפוך זהב.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
להסיר ולהניח בצד.
4
יוצקים את שאר השמן למחבת ומטגנים את הפודינג השחור למשך כ 1 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פודינג שחורפודינג שחור
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הסר, לנקז על נייר מטבח ולהניח בצד.
6
מבשלים את הצלעות במחבת על חום גבוה כך שאתה מקבל צבע טוב מבחוץ, אבל הם לא מבושלים, ואז לנקז את השומן. תניח את הצלעות בצד.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
שכבה את החומרים בתבשיל עמוק ואטום, אשר מחזיק הכל בנוחות, החל עם כמה תפוחי אדמה וגזר מנוקד חצי חרדל על כל שכבה של פודינג שחור. מתבלים כשאתם בונים את השכבות ומפזרים את העשבים בכל מקום. אתה צריך שתי שכבות של צלעות ולסיים עם חתיכות תפוחי אדמה חופפות.
מרכיבים שתצטרך
פודינג שחורפודינג שחור
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
8
יוצקים את המניה החמה על הכל, ואז מברישים את החלק העליון עם חמאה מומסת. מכסים ואופים במשך 2 שעות, עד שהכל רך להפליא, מסיר את המכסה במשך חצי השעה האחרונה כדי לפרוס את תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לפודינג. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם Nv Solera. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.