כבש צלוי וטלה באביב בגריל
כבש קלוי וטלה בגריל הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 46 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 518 קלוריות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה מ cookstr.com יש 1 אוהדים. אם יש לך שום, אזובית, עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. נסו צלעות כבש מטוגנות עם ירקות האביב וגרמולטה האביב, שוק טלה מטוגן עם ירקות באביב ושעועית, ו כתף כבש מטוגנת בירקות אביביים, עשבי תיבול ירוקים ויין לבן (מתכונים דומים).
הוראות
1 קפיץ כתף צלי, עצם ב, כ -3 ק " ג
3 ענפים קורנית או מרז ' ורם
1 פלפל צ ' ילי אדום יבש קטן 8 lambchops האביב, על 1 קילו
מתבלים את צלי הכתף במלח ופלפל ומקררים למשך מספר שעות או בין לילה.
מחממים את התנור ל 204°. חותכים בגסות את העגבניות, הבצל, הגזר והסלרי, ומכניסים אותם לתבנית אפייה או מחבת צלייה גדולה מספיק כדי להחזיק את הבשר.
מוסיפים את ציר העוף, יין לבן, שום, טימין, פלפל ופלפל צ ' ילי.
מוסיפים את כתף הטלה המנוסה וצולים במשך 1 שעה, בודקים את רמת הנוזל בכל פעם בכמה זמן ומוסיפים עוד מלאי או מים אם זה נעשה נמוך מדי. להפוך את הצלי ולבשל במשך 30 דקות יותר. הסתובבו שוב וצלו במשך 20 דקות נוספות, עד לזהב ופריך. הבשר צריך להיות רך ועדין, וכמעט נופל מהעצמות. בזהירות להסיר את הבשר וקריר בטמפרטורת החדר. כאשר הכתף הוא מגניב, בעדינות להסיר את העצמות לחתוך את הבשר לפרוסות עבות.
כדי להפוך את הרוטב פשוט, להעביר את צלימת נוזלים וירקות דרך דיסק גס של טחנת מזון. אפשר לו רוטב להתיישב ביסודיות לרפרף את השומן. טעם לתיבול. רזה עם מלאי קטן, במידת הצורך, או להפחית מעל חום בינוני כדי להתעבות. אתה יכול לצלות את הכתף ולהכין את הרוטב כמה שעות לפני ההגשה.
מתבלים את הצלעות במלח ופלפל וגריל על גחלים בינוניות ממש אחרי מדיום-רייר, בערך 3 דקות לכל צד. במקביל, גריל את חתיכות הכתף עד חם פריך. מסדרים את הבשר על מגש, וכפית חלק מהרוטב התחמם על זה.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;