כבש צלוי עם רוטב כבש וקרום רוטב ענבים טרי
כבש צלוי עם קרום נקניק כבש ורוטב מחבת ענבים טרי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 607 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור פסחא. אם יש לכם שן שום, כבש קצוץ היטב, ענבים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו רגל צולה של כבש עם רוטב מנטה טרי, כבש צלוי עם רוטב נענע טרי, ו מתלה צלי של כבש עם רוטב כבש חריף (מתכונים דומים).
הוראות
מרתיחים את כל החומרים בסיר גדול עד מופחת 2 1/3 כוסות, על 20 דקות. מגניב. מחית בבלנדר. לעשות קדימה: ניתן לעשות 5 ימים קדימה. מכסים ומקררים.
ענבים, זיתים, רוזמרין קצוץ, חומץ, שום ציפורן במעבד מיני עד זיתים קצוצים.
מערבבים טלה טחון, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל.
מפזרים מדפים של כבש עם מלח ופלפל.
חום 1 שמן כף במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף מתלה 1, צד הבשר למטה, ומבשלים עד השחמה, על 5 דקות. הגדר על תבנית אפייה rimmed, צד הבשר למעלה. חזור עם 1 כף שמן מתלה הנותרים; מחבת מילואים. כבש מגניב לגמרי.
להוסיף 1/2 מרק כוס למחבת. מרתיחים עד מצטמצם זיגוג, גירוד חתיכות השחמה.
להוסיף לרוטב. כיסוי וצינה.
מורחים כל מדף עם 1 כף חרדל. לחץ על חצי נקניק כבש מעל כל מדף (שכבה תהיה דקה). לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.
שלב פירורי לחם, 2 כפות שמן, ו 2 כפות חרדל במחבת בינונית. לזרוק על חום בינוני עד תחילת צבע, על 5 דקות. לחץ פירורים על נקניק על כל מדף.
חותכים דרך קרום פירור (לא כבש) בין העצמות כדי להבקיע. צלוי עד מדחום מוכנס לתוך מרכז רושם 57°, על 30 דקות עבור בינוני נדיר.
להעביר כבש מגש; תן לנוח 10 דקות.
יוצקים מיצים מסדין אפייה לרוטב. מבשלים בסיר קטן עד מופחת על 1 1/3 כוסות, על 9 דקות (רוטב יהיה להתעבות מעט). מתבלים במלח ופלפל.
חותכים כבש בין עצמות לצלעות. שים שניים על כל צלחת. רוטב הכפית נגמר.
Martín Códax 2005 "Ergo" Tempranillo (ספרד, $14), עם פירות תוססים,גוף מלא, ומרקם גמיש.