קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות30
מגזין

כבש צלוי שרי-כתום

כבש צלוי שרי-כתום
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור פסחא. אם יש לך מלח, שיני שום, תפוזי טבור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כבש צלוי שרי-כתום, צלי חזיר תפוחים שרי, ו צלעות כבש צלויות עם בצל ורוטב שרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
פרוס צלי, ושומן לקצץ. Reroll צלי; מאובטח במרווחים 2 אינץ עם מחרוזת כבדה. הפוך 10 (1/2 אינץ ' עמוק) חריצים על פני השטח של צלי; דברים חצאי שום לתוך חריצים.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2
מערבבים את המיץ ואת 6 המרכיבים הבאים (מיץ דרך עלה דפנה) בשקית ניילון גדולה zip-top.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
3
מוסיפים את הטלה; חותם ומרינדה במקרר 8 עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
4
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
הסר כבש משקית, הזמנת מרינדה, וזרוק עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
6
מניחים את הצלי על מחבת מטאטא, ומכניסים מדחום בשר לחלק העבה ביותר של צלי.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
7
מפזרים את הצלי עם 1/2 מלח כפית.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
8
אופים את הצלי ב 450 במשך 20 דקות, צולה פעם אחת עם 1/4 כוס שמורות מרינדה. הפחת את טמפרטורת התנור ל-400 (אל תסיר את הטלה מהתנור); הוסף תפוזים רבועים ואופה 1 שעה או עד שמדחום רושם 145 (בינוני-נדיר) ל-160 (בינוני).
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
תן לצלי לעמוד במשך 10 דקות לפני חיתוך.
10
מערבבים את טיפות המחבת, את המרינדה הנותרים, ואת קורנפלור בסיר קטן; מביאים לרתיחה, ומבשלים 1 דקה. מוסיפים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מגישים רוטב עם כבש.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה