כבש קארי עדשים
מתכון לאוהדים של אוכל הודי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: צלעות כבש עם רוטב קארי או מתלה כבש, עדשים קארי, ו קארי עדשים אדום.
הוראות
שמן חום במחבת גדולה מעל בינוני עד חום גבוה.לצרוב בשר משונן בשמן חם; להסיר.לרסק את כל התבלינים בקלילות עם החלק האחורי של כף, ואז להוסיף תבלינים שלמים לסיר; לטגן במשך דקה או שתיים עד ריחני.
מוסיפים שום, בצל, צ 'ילי וג' ינג ' ר ומטוגנים במשך כ 5 דקות או עד הבצל מתרכך.
מוסיפים את שאר התבלינים ומערבבים היטב.
להוסיף קצת יותר שמן וחום; לחזור צלעות למחבת.
מוסיפים עגבניות, תפוחי אדמה ועדשים.
יוצקים מלאי מעל, מוסיפים מלח לפי הטעם, להפחית טמפ ומבשלים עד מכרז - על 1 שעה.
מוסיפים מיץ לימון, גארם מסאלה וכוסברה קצוצה לסיום.