מתכון לאוהדים של אוכל הודי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: צלעות כבש עם רוטב קארי או מתלה כבש, עדשים קארי, ו קארי עדשים אדום.
הוראות
1
שמן חום במחבת גדולה מעל בינוני עד חום גבוה.לצרוב בשר משונן בשמן חם; להסיר.לרסק את כל התבלינים בקלילות עם החלק האחורי של כף, ואז להוסיף תבלינים שלמים לסיר; לטגן במשך דקה או שתיים עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמי
מים כדי לאפשר
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים שום, בצל, צ 'ילי וג' ינג ' ר ומטוגנים במשך כ 5 דקות או עד הבצל מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את שאר התבלינים ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמי
4
להוסיף קצת יותר שמן וחום; לחזור צלעות למחבת.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים עגבניות, תפוחי אדמה ועדשים.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
עדשים
6
יוצקים מלאי מעל, מוסיפים מלח לפי הטעם, להפחית טמפ ומבשלים עד מכרז - על 1 שעה.
הודי בתפריט? נסה זיווג עם Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling rosé. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.