מתכון לאוהדים של אוכל הודי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: צלעות כבש עם רוטב קארי או מתלה כבש, עדשים קארי, ו קארי עדשים אדום.
הוראות
1
שמן חום במחבת גדולה מעל בינוני עד חום גבוה.לצרוב בשר משונן בשמן חם; להסיר.לרסק את כל התבלינים בקלילות עם החלק האחורי של כף, ואז להוסיף תבלינים שלמים לסיר; לטגן במשך דקה או שתיים עד ריחני.
הודי בתפריט? נסה זיווג עם Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling rosé. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.