קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

כבש קלוי rumps עם תפוחי אדמה Niçoise כתוש

כבש קלוי rumps עם תפוחי אדמה Niçoise כתוש
כבש קלוי rumps עם תפוחי אדמה ניסואז כתוש יכול להיות רק ללא גלוטן, חלב חינם, וכל 30 מתכון שחיפשת. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 481 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 39 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה עובד טוב כמו מתאבן במחיר סביר. אם יש לך שום, זית, עכוזים של כבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו מתלה של מתכון כבש (עם תפוחי אדמה מרוסקים), סלט ניסואז כבש עם תפוחי אדמה ופול, ו כבש מטוגן עם צ'ילי, אננס מרוסק, עשב לימון וג' ינג'ר.

הוראות

1
קודם כל קונפי את השום.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2
מחממים את התנור ל 190C / מאוורר 170c / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
להפריד ולקלף את שיני. דרך קלה לעשות זאת היא על ידי הצבת כל ציפורן שטוחה על לוח, מניחים סכין גדולה וכבדה שטוחה על גבי ולנפץ למטה עם האגרוף הקמץ שלך. זה משחרר את העור. לאחר מכן לקצץ את הקצוות שורש.
מרכיבים שתצטרך
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
מחממים 4 כפות שמן זית במחבת קטנה, מבשלים את השום עד חום זהוב, ואז מעבירים למנת קלייה קטנה, מוסיפים קצת מלח ו -1 ענף של טימין וצולים בתנור כ -10 דקות עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הסר וקריר; השאר את התנור על מנת לצלות את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
להביא מחבת גדולה של מים מומלחים לרתיחה. עצה תפוחי אדמה ונענע ולהשאיר להתבשל במשך 15 דקות עד תפוחי אדמה הם פשוט במכרז.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
לנקז ולהשליך את המנטה. השאירו לעמוד במשך 10 דקות עד תפוחי אדמה הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, ולאחר מכן, באמצעות סכין קטנה, חדה, לקלף את העור.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
להחזיר את תפוחי האדמה למחבת, באמצעות מזלג גדול, בערך למחוץ.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מערבבים בערך 3 כפות שמן זית, צלפים, אנשובי קצוץ, זיתים ו 3-4 שיני שום קונפי. למחוץ שוב עם המזלג. קוצצים את השרוויל או הפטרוזיליה ומערבבים יחד עם כמה תיבול. להפריש ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
ChervilChervil
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
10
לקצץ כל עודף שומן מן השכבה העליונה של כבש, משאיר קצת על לבישול. להבקיע את החלק העליון בצלב עם סכין חדה. עונה היטב.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
11
מחממים מחבת כבדה המבוססת ללא מקל עד חם מאוד, מוסיפים 2 כפות שמן, ואז מבשלים את הטלה, צד שומן למטה. לטחון היטב ולהפעיל את כל ארבעת הצדדים עד השחמה יפה בכל רחבי (כ 4 דקות) ואז להסיר מחבת.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
מסדרים את הקורנית הנותרת ואת הרוזמרין במגש קלייה (או למחבת אם הוא עמיד) לעשות 4 ערימות.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
מניחים חתיכת טלה על גבי כל אחד. צלי בתנור במשך 15-20 דקות עד מבושל בינוני, ואז לתת את שאר הבשר במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
כדי לשרת, כפית חלק תפוח אדמה על כל צלחת. מסדרים את העגבניות, קישואים ושעועית סביבו או רק סלט פשוט, אם אתה מעדיף. חותכים את הטלה באלכסון, מאוורר על גבי, ואז לטפטף עם כל מיצי בשר. מעל כל חתיכת טלה עם קצת יותר קונפי שום.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'