כבש קלוי עם נענע ושום
כבש באביב קלוי עם נענע ושום נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 816 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 72 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. אם יש לכם חלציים כבש עצמות, פלפל, כבשוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. וזה די טוב. נסו צלעות כבש וסלט מוקדם באביב ופירה שום-נענע אפונה-N-תפוחי אדמה, Rack של כבש באביב עם שום קלוי, ו Rack של כבש באביב עם שום קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך חמאה: לשים מרכיבים לתוך קערה של מיקסר להכות עד חלקה.
הכן כבש: מחממים תנור ל 42
מחממים מחבת גדולה מברזל יצוק על חום גבוה עד חם מאוד.
מוסיפים שמן ומערבלים מחבת למעיל. שים כבש במרכז פאן. שים חצאי שום משני צדי הטלה, לחתוך את הצדדים, ולהניח מנטה על שום. לבשל כבש, פונה פעם אחת, עד השחמה היטב, על 4 דקות בכל צד.
שים מחבת עם כבש בתנור כדי לצלות עד הבשר מגיע 125 על מדחום בשר, 12 עד 14 דקות עבור בינוני נדיר.
להעביר כבש ללוח חיתוך ואוהל עם נייר כסף.
תן לנוח 10 דקות לפני חיתוך.
מגישים עם נענע ושום בצד מנה של חמאת אנשובי על פרוסות כבש חם.