כבש קלפטיקו נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. במנה עיקרית זו יש 558 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של מזון טוב BBC דורש שיני שום, עלי דפנה, שמן זית, פטרוזיליה. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 99%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Kleftiko, Solomo Kleftiko, ו כבש צלוי עם רוטב כבש וקרום רוטב ענבים טרי.
הוראות
1
לרסק יחד את שיני שום ומלח כפית 1 באמצעות עלי ומרגמה.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
2
מוסיפים את עשבי תיבול, גרידת לימון, קינמון, קצת פלפל שחור, לרסק קצת יותר, ואז לערבב דרך 2 כפות של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כסף ללא נעליים
סטייקים של ניו יורק
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
3
באמצעות סכין חדה, ליצור הרבה חורים בכל רחבי הטלה, ולשפשף את הדבק, דוחף אותו עמוק לתוך החורים.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
4
מעבירים את הטלה לשקית מזון גדולה, יוצקים את מיץ הלימון ומשרים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אפונה קלופה, לא חובה
5
למחרת, להוציא את הטלה מהמקרר 1 hr לפני שאתה רוצה לבשל אותו.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובה
6
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הנח 2 חתיכות ארוכות של קלף אפייה על גבי 2 חתיכות ארוכות של לסכל אחד widthways, התאריכים האחרים כדי ליצור צלב. פופ תפוחי האדמה במרכז הקלף ולזרוק עם השמן שנותר וכמה תיבול. להעלות את הצדדים של רדיד, ואז לשפוך את המרינדה מן הכבש על תפוחי האדמה ולזרוק את עלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אפונה קלופה, לא חובה
דַק-
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
מניחים את הטלה על תפוחי האדמה ומכווצים את הנייר בחוזקה כדי לסגור לחלוטין את הטלה. הרם לתוך פח צלייה וצלי בתנור במשך 4 שעות עד מאוד רך.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
הסר פח מהתנור ולהגדיל את הטמפרטורה 220c / 200c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
לפתוח את החבילה ולכווץ את נייר הכסף ואת הקלף מתחת לשפת הפח, לרסס את הטלה עם המיצים ולחזור לתנור במשך 20 דקות נוספות עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
הסר את הכבש מהפח, לעטוף בנייר כסף ולנוח.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
12
הפוך את תפוחי האדמה מעל ולחזור לתנור במשך 30 דקות, ולאחר מכן עונה עם מלח. בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, מערבבים יחד את כל החומרים ליוגורט.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/4 כוס יוגורט תות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
מערבבים את חומץ היין האדום, שמן וכמה תיבול כדי להפוך את הרוטב לסלט. לזרוק יחד את החומרים סלט הנותרים, הוספת ההלבשה כאשר אתה מוכן לאכול.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
למרקם חלק וניתן למריחה
דַק-
14
מגישים את הטלה עם תפוחי אדמה ומיצים בשרניים, עם סלט ויוגורט בצד.