קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

כבש קלפטיקו

כבש קלפטיקו
כבש קלפטיקו נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. במנה עיקרית זו יש 558 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של מזון טוב BBC דורש שיני שום, עלי דפנה, שמן זית, פטרוזיליה. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 99%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Kleftiko, Solomo Kleftiko, ו כבש צלוי עם רוטב כבש וקרום רוטב ענבים טרי.

הוראות

1
לרסק יחד את שיני שום ומלח כפית 1 באמצעות עלי ומרגמה.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
2
מוסיפים את עשבי תיבול, גרידת לימון, קינמון, קצת פלפל שחור, לרסק קצת יותר, ואז לערבב דרך 2 כפות של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
3
באמצעות סכין חדה, ליצור הרבה חורים בכל רחבי הטלה, ולשפשף את הדבק, דוחף אותו עמוק לתוך החורים.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
מעבירים את הטלה לשקית מזון גדולה, יוצקים את מיץ הלימון ומשרים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
5
למחרת, להוציא את הטלה מהמקרר 1 hr לפני שאתה רוצה לבשל אותו.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
6
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
הנח 2 חתיכות ארוכות של קלף אפייה על גבי 2 חתיכות ארוכות של לסכל אחד widthways, התאריכים האחרים כדי ליצור צלב. פופ תפוחי האדמה במרכז הקלף ולזרוק עם השמן שנותר וכמה תיבול. להעלות את הצדדים של רדיד, ואז לשפוך את המרינדה מן הכבש על תפוחי האדמה ולזרוק את עלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
8
מניחים את הטלה על תפוחי האדמה ומכווצים את הנייר בחוזקה כדי לסגור לחלוטין את הטלה. הרם לתוך פח צלייה וצלי בתנור במשך 4 שעות עד מאוד רך.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
הסר פח מהתנור ולהגדיל את הטמפרטורה 220c / 200c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
לפתוח את החבילה ולכווץ את נייר הכסף ואת הקלף מתחת לשפת הפח, לרסס את הטלה עם המיצים ולחזור לתנור במשך 20 דקות נוספות עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
הסר את הכבש מהפח, לעטוף בנייר כסף ולנוח.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
12
הפוך את תפוחי האדמה מעל ולחזור לתנור במשך 30 דקות, ולאחר מכן עונה עם מלח. בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, מערבבים יחד את כל החומרים ליוגורט.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
מערבבים את חומץ היין האדום, שמן וכמה תיבול כדי להפוך את הרוטב לסלט. לזרוק יחד את החומרים סלט הנותרים, הוספת ההלבשה כאשר אתה מוכן לאכול.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
14
מגישים את הטלה עם תפוחי אדמה ומיצים בשרניים, עם סלט ויוגורט בצד.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)