קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

כבש קפיץ צלוי עם רוזה יין ותפוזים

כבש קפיץ צלוי עם רוזה יין ותפוזים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל כבש קפיץ צלוי עם יין רוזה ותפוזים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 250 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מיץ תפוזים, מלאי ירקות, יין רוזה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: צלי כבש עם תפוזים וזיתים, כתף כבש מטוגנת בירקות אביביים, עשבי תיבול ירוקים ויין לבן, ו כבש צלוי עם פירורי עשב באביב.

הוראות

1
מחממים התנור כדי מאוורר 180c / קונבנציונאלי 200c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
באמצעות סכין קטנה, לקצץ כל שומן עודף מן הטלה ומניחים את השומן בדיל הצלייה. ואז לחצות את החלק העליון ואת הצדדים של כבש עם הסכין, ביצוע חתכים רדודים.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
מערבבים חצי שמן זית עם רוזמרין, מלח ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
4
מניחים את הפח הצלוי על חום בינוני ומחממים את שומן הכבש עם שמן הזית הנותר למשך כמה שניות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
5
מוסיף את הטלה ולשפשף את שמן הרוזמרין על החלק העליון לתוך החתכים. תמשיך להפוך את הכבש בשמן החם עד שהוא מתחיל לצבוע בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
6
מניחים את הירקות והצמחים של עשבי תיבול לתוך הפח, מפזרים את הטלה עם קצת מלח נוסף וצולים בתנור במשך 50 דקות או עד שהשומן החיצוני מתחיל להשחים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הסר את הפח מהתנור ולהפוך את הטמפרטורה למטה כדי מאוורר 140C / קונבנציונאלי 160c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
לגרד את הירקות הרחק מתחתית הפח ולהפוך את הכבש מעל. Baste עם קצת שומן, ולאחר מכן להמשיך לצלות במשך 45-50 דקות. בדוק על ידי החדרת שיפוד מתכת לתוך החלק העבה ביותר של הרגל: עבור בשר נדיר בינוני, הקצה צריך להרגיש חם למגע ומיצים שנגמר הבשר צריך להיות ורוד למדי.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
שיפודי מתכתשיפודי מתכת
9
הסר את הטלה למנה חמה ולכסות באוהל רופף של רדיד. זה ימנע חום לברוח יאפשר כבש להירגע בזמן הרוטב נעשה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
10
Blanch את גרידת התפוז במים רותחים במשך 1 דקה עד רך, ואז לנקז ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
11
הסר את הירקות מהפח הקלייה (שמור כל זה לא כהה מדי עבור תוחב סביב הצלי), ולאחר מכן לשים את הפח על חום בינוני לרחף את כל אבל 1 כף של השומן.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
12
מפזרים את הקמח ומערבבים כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
13
מוסיפים את היין, מיץ תפוזים, גרידה ומניות ומרתיחים במהירות במשך כ -10 דקות עד שהרוטב מתעבה, צבעים מצטמצם בכמחצית. לטעום ולהוסיף מלח ופלפל במידת הצורך. לבסוף, מוסיפים את הג ' לי האדום ומבשלים עד מומס, ואז זן.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
14
מגישים את הטלה מוקף בכל ירקות שמורים, עם רוטב חם.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה