כבש שאנק ראגו עם אנסון מילס גריטס
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. נסו כבש שוק ופלפל מתוק ראגו, שוק בקר ונקניקיות ראגו עם ספגטי עם דגנים מלאים, ו בירה צלוי בשר בקר עם גריסים שום (מתכונים דומים).
הוראות
טלה טחון שנקי יבש ועונה עם מלח כשר (מעוגל 1/2 כפית)ו 1/4 פלפל כפית.
חום 2 כפות שמן בסיר כבד 5 ליטר מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ. שוקים חומים מכל הצדדים, 6 עד 7 דקות, ולאחר מכן להעביר מגבות נייר לניקוז.
מוסיפים 2 כפות שמן לסיר, ואז מבשלים בצל, שום, עגבניות שזיף, עגבניות מיובשות, סלרי, פטריות ושומר עם טימין, פתיתי פלפל אדומים, ו 1/2 פלפל כפית פלפל, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, 4 עד 5 דקות.
להחזיר את שוק הטלה לסיר עם מניות, בורבון, חומץ, רוטב ווסטרשייר, רוטב סויה, ודבש ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד הבשר הוא רך מאוד, 3 עד 3 1/2 שעות.
הסר בשר מעצמות, השלכת עצמות ושומן דל שומן מנוזל בישול, ולאחר מכן להחזיר בשר לסיר. סמרטוט מבשלים, חשוף, ערבוב לעתים קרובות, 15 דקות.
ממש לפני ההגשה, מערבבים בצדיקיו ובצלצלים.
מביאים מלאי, מים וחלב לרתיחה בסיר 2 ליטר כבד.
מוסיפים גריסים בזרם, מטאטאים, ואז מבשלים על אש נמוכה, נחשפים, מתערבבים לעתים קרובות, עד שהחריתות רכות ועבות לעקביות של שיבולת שועל רופפת, כ -20 דקות.
לקראת סוף הבישול, מגררים דק רבע גבינה (1 כוס) ולהוסיף גריסים יחד עם שמנת חמוצה, מלח ים ופלפל לפי הטעם. מערבבים עד גבינה נמסה. אם שיבולת שועל עבה מדי, מוסיפים קצת חלב נוסף.
מגישים סמרטוט מעל גריסים ומלמעלה עם שבבי גבינה.
הערה של טבחים: סמרטוט, ללא radicchio ו בצל ירוק, יכול להתבצע 3 ימים קדימה ומקורר. לחמם, ואז להוסיף radicchio ו scallion.