כבש שאנקס עם אנצ'ו צ' ילה דבש זיגוג
כבש שאנקס עם אנצ'ו צ' ילה דבש זיגוג נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 52 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 741 קלוריות. המתכון הזה מכסה %56 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. אם יש לך יוגורט, עלה דפנה, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו Rack של כבש עם זיגוג אנצ'ו-דבש, אנצ'ו צ' ילה טורקיה עם מייפל בורבון זיגוג, ו צלעות חזיר עם אנצ'ו צ' ילה לשפשף זיגוג פטל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
שמן חום בתנור הולנדי גדול או אמייל אפיית סיר. צרוב שנקס מכל הצדדים ולהניח בצד. באותו סיר, בצל מטגן ושום 2 עד 3 דקות.
מוסיפים 2 צ 'ילי אנצ' ו, עגבניות ומניות עוף. מתבלים בכמון, עלה דפנה, מלח ופלפל. מרתיחים בקצרה, ולאחר מכן לחזור שאנקס למחבת.
מכסים ואופים בתנור שחומם מראש במשך 2 עד 2 1/2 שעות. הבשר צריך להיות מוכן ליפול מהעצם.
כדי להפוך את זיגוג: לכסות 6 צ 'ילי אנצ' ו עם מים רותחים, ולספוג במשך 10 דקות. במעבד מזון, לשלב צ ' ילי, 1 כוס מים, דבש גרידת תפוזים. תהליך עד חלקה; להפריש.
כדי להפוך את ציפוי: בקערה קטנה, מערבבים יחד יוגורט, כוסברה ומלח. כיסוי, ומקרר.
כאשר השוקים נעשים, להסיר אותם מהתנור ההולנדי, ולמקם אותם למחבת צלייה משומנת. להגדיל את טמפרטורת התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מורחים זיגוג על צלעות וחוזרים לתנור עד לקרום קל, 6 עד 10 דקות.
מגישים על צלחות גדולות מוקפים בסיס עגבניות ומעליהם תערובת יוגורט מרעננת.