קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

כבש שנקס עם דלעת סקווש

כבש שנקס עם דלעת סקווש
גשו לסופר וקנו שמן זית כתית מעולה, בצל, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : שוק כבש עם שעועית לבנה ודלעת, תבשיל כבש ודל דלעת, ו תבשיל כבש חריף עם דלעת סקווש.

הוראות

1
חום את השוקיים מכל הצדדים: 
2
מחממים 2 כפות שמן זית בסיר תנור הולנדי גדול ועבה תחתית. מתבלים את הטלה עם מלח ופלפל, מוסיפים אותם לתבשיל וחומים היטב מכל הצדדים, עובדים בקבוצות במידת הצורך, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צלעות כבשצלעות כבש
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
3
תעביר את השנקס לצלחת.
4
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים שני מתלים בתנור, אחד להחזיק את סיר התנור ההולנדי ואחד להחזיק תבנית אפייה עם הסקווש.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
סלרי מוקפץ, גזר, בצל, שום לא מתובל, מוסיפים רסק עגבניות, מוסיפים יין: 
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מוסיף את שיני שום unpeeled, סלרי, גזר ובצל לסיר. מבשלים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים, ערבוב, עד מבריק, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
8
מוסיף את היין; להרתיח על חום גבוה עד הנוזל הוא מאוד מתקתק, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
הוסף שאנקס, מניות, מבשלים עד כבש הוא מכרז: להחזיר את שנקס לסיר ולהוסיף את המניה ואת גרידה כתומה. להביא לרתיחה. מכסים את הסיר ומטגנים את השוקיים בתנור במשך כ 2 עד 3 שעות, עד שהבשר רך מאוד. סובב את השוקיים מדי פעם כשהם מבשלים.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
10
דלורית צלויה: בעוד השוקיים מבשלים, צולים את הדלעת. על תבנית אפייה גדולה, לזרוק את הדלעת עם 2 כפות הנותרים של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
11
מתבלים במלח ופלפל ואופים בתנור (יחד עם הטלה) במשך כשעה, או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
הפוך את gremolata: בקערה קטנה, לערבב את השום הטחון עם הפטרוזיליה וגרידת לימון ("גרמולטה"). תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
13
הסר שאנקים מן הסיר, מסננים ירקות מן הרוטב: 
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
14
הסר את השוקיים מהתנור ולהעביר לצלחת. להעביר את הרוטב דרך מסננת גסה, הקשה קשה על הירקות. זרוק את עיסת הירקות. לרפרף את השומן מפני השטח של הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
מערבבים רוטב, שאנקס, סקווש ושעועית: להחזיר את הרוטב לסיר, מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
סכין קילוףסכין קילוף
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
16
מוסיפים את שנקי הטלה ואת הדלעת; מבשלים רק עד התחמם.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבשצלעות כבש
סכין קילוףסכין קילוף
17
מוסיף את שעועית קנליני, לכסות ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מרק ברוקולישמנת מרק ברוקולי
18
בואו לעמוד במשך כמה דקות כדי לאפשר את הטעמים להתמזג.
19
כפית את הירקות והרוטב לתוך קערות רדודות גדולות ולהגדיר את השוקיים כבש על גבי.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבשצלעות כבש
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
20
מקשטים עם gremolata ומגישים.

יין מומלץ: קברנה סוביניון, Malbec, שיראז

שוקי כבש ניתן לזווג עם קברנה סוביניון, מלבק ושיראז. יין אדום עם בשר אדום הוא סטנדרטי למדי, אבל אלה אדומים נועזים עם טאנינים חלקה משלימים את הטעם העדין של כבש. אתה יכול לנסות דאן נאפה עמק קברנה סוביניון. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 90 דולר לבקבוק.
Dunn Napa Valley Cabernet Sauvignon
Dunn Napa Valley Cabernet Sauvignon
Beautiful, soft, medium bodied cab, a pretty pink blossom, cherry syrup and plum leaf aromas. Toasted cereal grains are enveloped in ripe blackberries and cedar shavings.100% Cabernet Sauvignon