קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות25
מגזין

כד דייגים

כד דייגים
כד הדייגים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 348 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך צדפות ים, בקלה, ג'בטה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו Mu Shu Stoup, כד טורקיה, ו כד פירות ים Pra Diavolo (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מניחים את הבצל האדום, פלפל צ ' ילה, גרידת לימון, שום, פטרוזיליה, טימין, ועלי דפנה במעבד מזון ומעבדים מרכיבים לתוך הדבק.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
עבור בסיס המרק: בתנור הולנדי, מחממים את שמן הזית והאנשובי הבתולי על פני חום בינוני-גבוה, כאשר האנשובי נמסים לתוך השמן מוסיפים את בסיס פירות הים ומערבבים 3 עד 4 דקות ואז מוסיפים את הסלרי, תפוחי האדמה והפלפל האדום ומכסים את הסיר 4 עד 5 דקות כדי להזיע אותם, ערבוב מדי פעם. תהרסי את הסיר עם בירה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
3
מוסיפים עגבניות ומניות עוף ומביאים לרתיחה, מבשלים במשך 20 דקות או עד שהוא מצטמצם בשליש, ולאחר מכן לכבות את החום, מגניב ולאחסן לארוחה איפור מראש.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
4
כדי לחמם: לחמם מעל חום בינוני גבוה. קרום למעלה לחם חם בתנור חם. כאשר הכד מגיע לרתיחה, לקפל או לקפל את הבקלה ואת הצדפות לתוך הנוזל, ולחזור לבועה, לבשל במשך 5 עד 6 דקות, עד הדג הוא אטום ומבושל דרך, ואז לכבות את החום.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מגישים מיד עם הרבה לחם לניקוי.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chehalem 3 כרם פינו גרי. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
Chehalem 3 כרם פינו גרי
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.