קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות13
ציון בריאות90
מגזין

כדורי אגוז פטריות עדשים עם רוטב חמוציות-אגס

כדורי אגוז פטריות עדשים עם רוטב חמוציות-אגס
ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 13 . מנה אחת מכילה 171 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו פלפל, שיני שום, חצאי אגוזי מלך, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו רוטב חמוציות אגס, ברנדי ואגוזי מלך, קרם של מרק פטריות עם עדשים אגוז פטה crostini, ו Pilaf אורז אגוז חמוציות אגס (מתכונים דומים).

הוראות

1
הוסף עדשים לסיר בינוני יחד עם 2 ו 1/4 כוסות מים. מביאים לרתיחה ולאחר מכן להפחית את החום בינוני. מבשלים במשך כ 20 דקות, חשוף, הוספת מים יותר אם העדשים להתייבש. לאחר העדשים מכרז מזלג, להסיר מחום מחית עם מחית תפוחי אדמה עד שזה משחה גסה עם כמה חתיכות עדשים עדיין שלם. תניח בצד.בינתיים, מחממים את התנור ל 163°. טוסט אגוזי מלך קצוצים במשך 9-12 דקות, עד מוזהב קל וריחני. לאחר קלייה, להגדיל טמפ תנור כדי350.In מחבת גדולה מאוד או ווק, מוסיפים את השמן יחד עם פטריות קצוצות דק ושום. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
(נמכר במעבר החלב של השוק)(נמכר במעבר החלב של השוק)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
עדשיםעדשים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
גב שומן חזירגב שומן חזיר
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
לטגן מעל חום בינוני גבוה במשך כ 7-9 דקות, עד שרוב המים מתבשלים. עכשיו תוסיף את הכרוב, אגוזי מלך קלויים, חמוציות, עשבי תיבול, וחומץ שרי. מערבבים עד בשילוב ולהמשיך לבשל עוד כמה דקות עד כרוב הוא נבול.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שריחומץ שרי
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
כרובכרוב
3
הסר מהחום ומערבבים את העדשים פירה כאשר ready.In קערה קטנה, לטאטא יחד פשתן הקרקע ומים. מערבבים במשך 10 שניות ולאחר מכן מיד לשפוך לתוך תערובת המחבת. מערבבים לשלב. עכשיו מערבבים בקמח שיבולת שועל 1/2 כוס עד בשילוב. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. התערובת צריכה להיות לחה ודביקה למדי. אם זה הרבה יותר מדי דביק, להוסיף קצת יותר קמח שיבולת שועל. אם זה יבש, להוסיף עוד כף מים.קו גיליון אפייה עם נייר קלף. צורה תערובת עדשים לתוך כדורים לארוז בחוזקה עם הידיים כך שהם מחזיקים יחד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
קמח שיבולת שועלקמח שיבולת שועל
עדשיםעדשים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
זרעי פשתןזרעי פשתן
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מניחים על תבנית אפייה אינץ ' בערך בנפרד. חזור על השאר. אם התערובת חמה מדי כדי להתמודד, לתת לו להתקרר קצת הראשון ולאחר מכן להמשיך.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
אופים את כדורי עדשים ב 177° במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
1
מוסיפים את החמוציות, האגס וסירופ המייפל לסיר בינוני. מביאים לרתיחה נמוכה מעל חום גבוה ולאחר מכן להפחית את החום בינוני. מבשלים, חשוף, במשך 10-20 דקות עד מעובה. השתמש מחית תפוחי אדמה למעוך את האגס.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
גב שומן חזירגב שומן חזיר