ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 13 . מנה אחת מכילה 171 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו פלפל, שיני שום, חצאי אגוזי מלך, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו רוטב חמוציות אגס, ברנדי ואגוזי מלך, קרם של מרק פטריות עם עדשים אגוז פטה crostini, ו Pilaf אורז אגוז חמוציות אגס (מתכונים דומים).
הוראות
1
הוסף עדשים לסיר בינוני יחד עם 2 ו 1/4 כוסות מים. מביאים לרתיחה ולאחר מכן להפחית את החום בינוני. מבשלים במשך כ 20 דקות, חשוף, הוספת מים יותר אם העדשים להתייבש. לאחר העדשים מכרז מזלג, להסיר מחום מחית עם מחית תפוחי אדמה עד שזה משחה גסה עם כמה חתיכות עדשים עדיין שלם. תניח בצד.בינתיים, מחממים את התנור ל 163°. טוסט אגוזי מלך קצוצים במשך 9-12 דקות, עד מוזהב קל וריחני. לאחר קלייה, להגדיל טמפ תנור כדי350.In מחבת גדולה מאוד או ווק, מוסיפים את השמן יחד עם פטריות קצוצות דק ושום. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
(נמכר במעבר החלב של השוק)
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
עדשים
שום גויה®
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
למריחה על טוסט אם רוצים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
לטגן מעל חום בינוני גבוה במשך כ 7-9 דקות, עד שרוב המים מתבשלים. עכשיו תוסיף את הכרוב, אגוזי מלך קלויים, חמוציות, עשבי תיבול, וחומץ שרי. מערבבים עד בשילוב ולהמשיך לבשל עוד כמה דקות עד כרוב הוא נבול.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שרי
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
מקלות קינמון קצרים
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
כרוב
3
הסר מהחום ומערבבים את העדשים פירה כאשר ready.In קערה קטנה, לטאטא יחד פשתן הקרקע ומים. מערבבים במשך 10 שניות ולאחר מכן מיד לשפוך לתוך תערובת המחבת. מערבבים לשלב. עכשיו מערבבים בקמח שיבולת שועל 1/2 כוס עד בשילוב. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. התערובת צריכה להיות לחה ודביקה למדי. אם זה הרבה יותר מדי דביק, להוסיף קצת יותר קמח שיבולת שועל. אם זה יבש, להוסיף עוד כף מים.קו גיליון אפייה עם נייר קלף. צורה תערובת עדשים לתוך כדורים לארוז בחוזקה עם הידיים כך שהם מחזיקים יחד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
קמח שיבולת שועל
עדשים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
זרעי פשתן
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מניחים על תבנית אפייה אינץ ' בערך בנפרד. חזור על השאר. אם התערובת חמה מדי כדי להתמודד, לתת לו להתקרר קצת הראשון ולאחר מכן להמשיך.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
אופים את כדורי עדשים ב 177° במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עדשים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
מוסיפים את החמוציות, האגס וסירופ המייפל לסיר בינוני. מביאים לרתיחה נמוכה מעל חום גבוה ולאחר מכן להפחית את החום בינוני. מבשלים, חשוף, במשך 10-20 דקות עד מעובה. השתמש מחית תפוחי אדמה למעוך את האגס.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)