כדורי אגוז פטריות עדשים עם רוטב חמוציות-אגס
ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 13 . מנה אחת מכילה 171 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו פלפל, שיני שום, חצאי אגוזי מלך, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו רוטב חמוציות אגס, ברנדי ואגוזי מלך, קרם של מרק פטריות עם עדשים אגוז פטה crostini, ו Pilaf אורז אגוז חמוציות אגס (מתכונים דומים).
הוראות
הוסף עדשים לסיר בינוני יחד עם 2 ו 1/4 כוסות מים. מביאים לרתיחה ולאחר מכן להפחית את החום בינוני. מבשלים במשך כ 20 דקות, חשוף, הוספת מים יותר אם העדשים להתייבש. לאחר העדשים מכרז מזלג, להסיר מחום מחית עם מחית תפוחי אדמה עד שזה משחה גסה עם כמה חתיכות עדשים עדיין שלם. תניח בצד.בינתיים, מחממים את התנור ל 163°. טוסט אגוזי מלך קצוצים במשך 9-12 דקות, עד מוזהב קל וריחני. לאחר קלייה, להגדיל טמפ תנור כדי350.In מחבת גדולה מאוד או ווק, מוסיפים את השמן יחד עם פטריות קצוצות דק ושום. מתבלים במלח.
לטגן מעל חום בינוני גבוה במשך כ 7-9 דקות, עד שרוב המים מתבשלים. עכשיו תוסיף את הכרוב, אגוזי מלך קלויים, חמוציות, עשבי תיבול, וחומץ שרי. מערבבים עד בשילוב ולהמשיך לבשל עוד כמה דקות עד כרוב הוא נבול.
הסר מהחום ומערבבים את העדשים פירה כאשר ready.In קערה קטנה, לטאטא יחד פשתן הקרקע ומים. מערבבים במשך 10 שניות ולאחר מכן מיד לשפוך לתוך תערובת המחבת. מערבבים לשלב. עכשיו מערבבים בקמח שיבולת שועל 1/2 כוס עד בשילוב. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. התערובת צריכה להיות לחה ודביקה למדי. אם זה הרבה יותר מדי דביק, להוסיף קצת יותר קמח שיבולת שועל. אם זה יבש, להוסיף עוד כף מים.קו גיליון אפייה עם נייר קלף. צורה תערובת עדשים לתוך כדורים לארוז בחוזקה עם הידיים כך שהם מחזיקים יחד.
מניחים על תבנית אפייה אינץ ' בערך בנפרד. חזור על השאר. אם התערובת חמה מדי כדי להתמודד, לתת לו להתקרר קצת הראשון ולאחר מכן להמשיך.
אופים את כדורי עדשים ב 177° במשך 15 דקות.
מוסיפים את החמוציות, האגס וסירופ המייפל לסיר בינוני. מביאים לרתיחה נמוכה מעל חום גבוה ולאחר מכן להפחית את החום בינוני. מבשלים, חשוף, במשך 10-20 דקות עד מעובה. השתמש מחית תפוחי אדמה למעוך את האגס.