כדורי בשר איטלקיים דורשים בערך 1 שעה ו 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 612 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו שמן זית כתית מעולה, חזיר טחון, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. - שזה לא ניתן לאילתור. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: כדורי הבשר האיטלקיים הטובים ביותר, כדורי בשר איטלקיים, ו כדורי בשר איטלקיים.
הוראות
1
הפוך את רוטב העגבניות:
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
2
מחממים שמן זית במחבת גדולה בחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את הבצלים, הגזרים, הסלרי והפטרוזיליה. מערבבים כדי מעיל עם השמן, להפחית את החום נמוך לכסות את המחבת. מבשלים 15 עד 20 דקות עד שהירקות רכים ומבושלים.
הסר את הכיסוי, להוסיף את השום, ולהגדיל את החום בינוני גבוה. מבשלים את השום במשך חצי דקה, ולאחר מכן להוסיף את העגבניות (אם באמצעות שימורים שלמים, לשבור עם האצבעות שלך כפי שאתה מוסיף אותם למחבת.)
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיף את רסק עגבניות ובזיליקום. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 בצל אדום, קוביות קטנות
6
הביאו לרתיחה נמוכה, הפחיתו את החום לנמוך ואפשרו לטבח לחשוף עד מעובה בזמן שאתם מכינים את כדורי הבשר, 15 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
7
פירה בבלנדר, או לדחוף דרך טחנת מזון עבור עקביות חלקה. חזור לפן. להתאים תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
משרים לחם קרוע בחלב חם:
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
9
מחממים את החלב בסיר קטן עד מהביל. כבה את החום, קרע את הלחם לחתיכות קטנות וטבול אותו בחלב עד שהוא מתמוסס חלקית. מועך אותו עד שאתה מקבל משהו שדומה למשחה. להפוך אותו על צלחת כדי לתת לו להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
הפוך תערובת קציצה: בקערה גדולה, לשלב את הבשר, בשר חזיר, גבינת ריקוטה, פרמזן מגוררת, ביצים, מלח, פטרוזיליה, אורגנו, פלפל שחור, שיני שום ותערובת לחם חלב.
טופס קציצות, לגלגל בקמח: להרטיב את הידיים וליצור את כדורי הבשר. גודל מסורתי לסוג זה של כדורי בשר הוא 2-3 אינץ ' לרוחב, אבל אתה יכול לעשות אותם בכל גודל שאתה רוצה.
ברגע שאתה מגלגל את כדורי הבשר בידיים שלך, לגלגל אותו בקמח לתת לו ציפוי טוב. הגדר כל אחד על תבנית אפייה כמו שאתה עובד. ייתכן שיהיה עליך לשטוף את הידיים כמה פעמים כפי שאתה עושה את כדורי הבשר.
כדורי בשר חומים: כאשר כל כדורי הבשר נוצרים, מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחממים את כדורי הבשר משני צדדים לפחות. אל תדאגו המרכז מקבל מבושל דרך, כפי שאתה תסיים אלה ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
16
סיום בישול קציצות ברוטב עגבניות: פעם כל כדורי הבשר משחימים, לסדר אותם ברוטב, הופך כל אחד על הרוטב למעיל.