כדורי בשר וספגטי אמיתיים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כדורי בשר אמיתיים וספגטי. מנה אחת מכילה עד 54 גרם חלבון 69 גרם של שומן, וסך הכל 1114 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Foodnetwork יש 121 אוהדים. לך לחנות ותביא אגוז מוסקט טחון, ספגטי, פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. נסו ספגטי קרבונרה אמיתי, קציצות עוף לספגטי וקציצות בשר, ו תערובת עוגה צהובה תוצרת בית: מרכיבים אמיתיים, ממש מהר (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים את בשרי הקרקע, שני פירורי לחם, פטרוזיליה, פרמזן, מלח, פלפל, אגוז מוסקט, ביצה, ו 3/4 כוס מים חמים בקערה.
לשלב בקלילות רבה עם מזלג. באמצעות הידיים שלך, קלות ליצור את התערובת לתוך כדורי בשר 2 אינץ'. יהיו לך 14 עד 16 כדורי בשר.
יוצקים כמויות שוות של שמן צמחי ושמן זית למחבת גדולה (12 אינץ') לעומק של 1/4 אינץ'.
מחממים את השמן. בזהירות רבה, בקבוצות, מניחים את כדורי הבשר בשמן ומחממים אותם היטב מכל הצדדים על חום בינוני-נמוך, פונה בזהירות עם מרית או מזלג. זה צריך לקחת בערך 10 דקות עבור כל אצווה. אל תמלאי את כדורי הבשר.
הסר את כדורי הבשר לצלחת מכוסה מגבות נייר. זרוק את השמן אבל לא לנקות את המחבת.
לרוטב, מחממים את שמן הזית באותו מחבת.
מוסיף את הבצל ו לטגן על חום בינוני עד שקוף, 5 עד 10 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים עוד 1 דקות.
מוסיפים את היין ומבשלים על חום גבוה, מגרדים את כל החלקים החומים במחבת, עד שכמעט כל הנוזל מתאדה, כ -3 דקות. מערבבים את העגבניות, פטרוזיליה, מלח ופלפל.
להחזיר את כדורי הבשר לרוטב, לכסות, ומבשלים על החום הנמוך ביותר במשך 25 עד 30 דקות, עד כדורי הבשר מבושלים דרך.
מגישים חם על ספגטי מבושל ולהעביר את הפרמזן מגוררת.