כדורי בשר חמוץ מתוק (Suan T'ien Niu Jou Po Lo La Tzu)
כדורי בשר חמוצים מתוקים (Suan T'ien Niu Jou Po Lo La Tzu) עשויים להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכוני המנות העיקריות שלך. תמורת $1.08 למנה, מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 15 גרם חלבון, 18 גרם שומן ובסך הכל 363 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה אהוב על 16 אוכלים וטבחים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. גשו לסופר וקנו חומץ מזוקק, עמילן תירס, מים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה. עם ציון ספונקולרי של 47%, המנה הזו מוצקה. חזיר חמוץ מתוק (Wu Lo Yuk, Ku Lu Jou), כרוב חם וחמוץ (סואן לה באי קאי), ומרק אטריות זכוכית חמות וחמוצות של צ'ונגצ'ינג (סואן לה פן) דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מערבבים בקערת מיקסר את בשר הבקר הטחון, הביצה, עמילן התירס, המלח, הבצל הקצוץ והפלפל. יוצרים כדורי בשר בגודל 1 אינץ'; בערך 2
במחבת גדולה על אש בינונית, משחימים את הקציצות; מסננים את השומן ומניחים בצד.
מחממים את השמן בסיר גדול על אש נמוכה.
יוצקים פנימה את מיץ האננס ומבשלים כמה דקות.
בקערה קטנה מערבבים את 3 כפות עמילן התירס, רוטב סויה, חומץ ומים. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ויוצקים לתוך מיץ האננס.
מוסיפים את הסוכר ומבשלים עד שמסמיך תוך כדי ערבוב מתמיד.
מניחים את הקציצות, חתיכות האננס, הפלפל הירוק, הגזר והבצל לתוך תערובת הרוטב.