זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו קמח, עירית, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. נסו כדורי בשר שוודיים (קציצות איקאה), כדורי בשר שוודיים, ו כדורי בשר שוודיים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
במחבת גדולה לטחון מעל חום בינוני-גבוה, מוסיפים 2 כפות חמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים בצל ושום ומבשלים עד מתרכך, על 3 עד 4 דקות. אפשר להתקרר במשך 5 דקות ולאחר מכן להוסיף את פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
שים את הבשר, מלח, פלפל, allspice, קאיין, ופטרוזיליה לקערה בגודל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1/4 כוס שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים את תערובת פירור הלחם ומערבבים היטב עד שכל המרכיבים מופצים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
6
מוסיפים את הביצה המוכה ומשלבים היטב. באמצעות כפית גדושה של תערובת הבשר, להתחיל להרכיב כדורי בשר קטנים.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
מים כדי לאפשר
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
שים את כדורי הבשר על תבנית אפייה ואופים במשך 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
באותו מחבת כי הבצלים היו מבושלים, להוסיף את הנותרים 2 כפות חמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
הוסף את שמור 1/4 כוס בצל ומבשל על חום בינוני גבוה עד צבע קל מתפתח, על 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
10
מוסיפים את הקמח ומערבבים כדי ליצור רביכה. מבשלים 1 דקה ולאחר מכן מוסיפים את היין והמרק. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהרוטב מתעבה, כ -3 עד 4 דקות.