כדורי בשר שוודים בשקית
קציצות שוודי בשקית דורש בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 18 מנות עם 185 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אופייני למטבח הסקנדינבי. ראש לחנות ולקחת שמן קנולן, חרדל דיז'ון, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף לא כל כך יוצא מן הכלל של 20%. מתכונים דומים: קציצות שוודיות (קציצות איקאה), כדורי בשר שוודית, ו כדורי בשר שוודית.
הוראות
לחות פירורי לחם בקערת ערבוב על ידי שפיכת מים (1/2 עד 3/4 כוס) מעליהם.
לבישול פפילוט (בתנור, סגור בנייר כסף), השתמשו בשקית תנור נייר כסף גדולה, או הכינו שקית תנור מאורך 3 מטר של נייר כסף כבד על ידי הבאת 2 הקצוות למרכז, קיפול הדפנות לאיטום והשארת פתח במרכז דרכו מניחים את הרוטב וקציצות הבשר. מנערים קמח בכיס כדי לצפות את החלק הפנימי, ומניחים (מטעמי בטיחות) בתבנית צלייה. מחממים תנור ל 450 מעלות צלזיוס.
כדי לבשל פפילוט על הגריל, בצע את אותו הליך עם שקיק נייר הכסף וחמם את הגריל לחום בינוני-גבוה. (את רדיד פאוץ שיטת הוא נהדר עבור בישול וניקוי, אבל בגלל נוזלים בתוך יהפוך מאוד חם, להשתמש צלייה פאן כדי לתמוך במשקל של פאוץ מטעמי בטיחות.)
לקערת פירורי הלחם המיובשים מוסיפים בקר טחון, בצל, ביצה, מלח, פלפל, אגוז מוסקט ופלפל אנגלי. בעזרת מערבל חשמלי מקציפים את תערובת הבשר עד שהיא תפוחה.
מחממים שמן במחבת גדולה כדי לצרוב קציצות. (בפרק צרבנו את הקציצות בטיגון עמוק.) יוצרים תערובת בשר לקציצות קטנות, וצורבים אותם במחבת או בטיגון עמוק.
הסר למגבת נייר לניקוז קצר.
מוסיפים חמאה, ציר בקר, שרי, שמנת ועלי דפנה לנרתיק נייר כסף (שהנחתם לתבנית צלייה מטעמי בטיחות כדי לתמוך במשקל הכיס ה "תקליטון").
מעבירים כדורי בשר לתנור התנור ואוטמים את השקיק.
אופים כ -20 עד 25 דקות, או צולים כ -15 עד 20 דקות. השתמש בזהירות נוספת בהתמודדות עם הנוזלים החמים בשקית נייר הכסף או בשקית התנור.
יוצקים את הרוטב מהשקית לסיר קטן.
מוציאים עלה דפנה מהרוטב לפני ההגשה.
מקציפים פנימה חרדל דיז ' ון וחרדל דבש ומחממים כמה דקות להסמכה, ומגישים עם קציצות.