כדורי חזיר מזוגגים אננס
זה עובד הכי טוב כמו מתאבן, והוא נעשה בערך 50 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: כדורי חזיר מזוגגים, כדורי בשר אננס, ו כדורי חזיר מזוגגים עם סוכר חום.
הוראות
שים את הבייקון ואת החזיר לתוך מעבד מזון דופק בקצרה 3-4 פעמים לקצוץ בסדר. לא פירה.
מניחים את התערובת בקערה גדולה עם שאר מרכיבי כדורי הבשר ומערבבים היטב לשלב.
טופס כדורי בשר חזיר: באמצעות הידיים, ליצור כדורי בשר בכל מקום בין 1 אינץ 'ל 2 אינץ' בקוטר. הקוטר הקטן יותר קציצות יהיה להקל על אכילה אם אתה עושה אותם למתאבן למסיבה. כדורי בשר גדולים יעבדו היטב למנה עיקרית.
אופים: מסדרים את כדורי החזיר במחבת תבשיל ואופים בתנור 177° במשך כשעה 1 עבור כדורי בשר בקוטר 2 אינץ', או 30-40 דקות עבור כדורי בשר בקוטר 1 אינץ'.
כדורי הבשר האלה הם די סלחניים, אבל לחפש טמפרטורה פנימית של כ 165° בערך.
הפוך זיגוג: להפוך את זיגוג כאשר אתה שם את כדורי הבשר בתנור.
מערבבים את כל החומרים למעט עמילן תירס בסיר קטן ומביאים לרתיחה.
להקציף את עמילן תירס ומבשלים 1-2 דקות.
בסט: למרוח את כדורי החזיר פעם הם בישלו במשך 20 דקות, ואז שוב ב 40 דקות עבור כדורי בשר גדולים יותר או ב 10 דקות ו 20 דקות אם אתה עושה כדורי בשר קטנים, ולאחר מכן שוב ב 5 דקות לפני שהם נעשים.
מגישים בעצמם כמתאבן מסיבה, או על טבעות אננס.