קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות70
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

כדורי חמאת בוטנים שוקולד

כדורי חמאת בוטנים שוקולד
כדורי חמאת בוטנים שוקולד עשויים להיות מתכון טוב להרחבת אוסף הקינוחים שלכם. מתכון זה מכין 70 מנות עם 148 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם חמאה, סוכר של קונדיטורים, קיצור ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הדרומית הזו. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 15%. ציון זה לא כל כך עצום. מתכונים דומים: כדורי שוקולד חמאת בוטנים, כדורי חמאת בוטנים שוקולד, ו כדורי חמאת בוטנים שוקולד.

הוראות

1
בסיר קטן שלבו חמאת בוטנים וחמאה. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-נמוכה עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאת בוטניםחמאת בוטנים
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מסירים מהאש.
3
בקערה גדולה שלבו סוכר ודגנים של קונדיטורים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
דגני בוקרדגני בוקר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
יוצקים תערובת חמאת בוטנים על דגני בוקר; לזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
חמאת בוטניםחמאת בוטנים
דגני בוקרדגני בוקר
5
רול לתוך 1-ב. כדורים; מניחים על ניירות אפייה מרופדים בנייר שעווה. מקררים עד לצינון.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
במיקרוגל ממיסים שוקולד צ ' יפס וקיצור; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. טובלים כדורים בתערובת שוקולד; אפשר עודף לטפטף. מחזירים לניירות אפייה; מכניסים למקרר עד להתייצבות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
קיצורקיצור
שוקולדשוקולד
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מיקרוגלמיקרוגל

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

כדורי חמאת בוטנים עובדים ממש טוב עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -19 דולר.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "