כדורי פופקורן
המתכון פופקורן כדורים מוכן תוך כ 35 דקות, והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 325 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גרעיני פופקורן, חמאה, מלח פופקורן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: פופקורן כדור: כדורי פופקורן אגוז מייפל, כדורי פופקורן, ו כדורי פופקורן.
הוראות
מערבבים את פופקורן וקקאו nibs בקערת ערבוב גדולה מאוד. הקפד להסיר כל גרעינים unpopped.
מערבבים את סירופ התירס, סוכר, דבשה, מים, מלח ווניל בסיר 3 1/2 ליטר ולשים אותו על אש בינונית. מכסים ומביאים לרתיחה, כ 2 עד 3 דקות.
הסר את המכסה והדק על מדחום ממתקים. המשך לבשל עד התערובת מגיעה 250 מעלות F. קח את המחבת את החום, להסיר את מדחום הממתקים ומיד לשפוך את התערובת על פופקורן. מערבבים כדי לצפות את פופקורן באופן שווה. מגניב עד התערובת ניתן לטפל בבטחה, על 2 עד 3 דקות.
באמצעות מנת גלידה גדולה, סקופ את תערובת הפופקורן לתוך סיבובים 3 אינץ ' על מחבת חצי גיליון מצופה קלף, החלקה עם ידיים חמאה לפי הצורך. מגניב לגמרי. לעטוף בנפרד בניילון נצמד או לשים אותם במיכל אטום. חנות עד 2 ימים.
שים את השמן, פופקורן ומלח בקערה גדולה, 6 ליטר, מתכת ערבוב. מכסים בנייר אלומיניום כבד ודוקרים 10 חריצים בחלק העליון עם סכין.
שים את הקערה על אש בינונית ולנער כל הזמן באמצעות מלקחיים להחזיק את הקערה. המשיכו לרעוד עד לסיום הפופקורן, בערך 3 דקות.
הסר את הקערה מן החום בזהירות להסיר את נייר הכסף. מערבבים בכל מלח שהוא בצד של הקערה. ממיסים את החמאה במיקרוגל. טפטוף איטי על פופקורן, תוך ספינינג הקערה.