כדורי ריזוטו מרגריטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כדורי ריזוטו מרגריטה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 132 גרם של שומן, וסך הכל 1368 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-153 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם שמן זית, מלאי ירקות, בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו Arancini / כדורי ריזוטו מטוגנים, כדורי ריזוטו עם רוטב גבינה אסיאגו, ו ריזוטו גרגיר הנחלים עם סקמפי וסקלופס-ריזוטו aux langoustines, קרסון et coquille סנט ז'אק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית בסיר כבד.
מוסיף את הבצל, כיסוי וזיעה עד רך. במחבת אחרת, לערבב את passata ואת המניה, להתחמם על אש נמוכה.
מוסיפים את השום לבצל, מבשלים 30 שניות, ואז מוסיפים את האורז ומערבבים את המעיל בשמן. להגביר את החום, לשפוך את היין ולתת לו להתבשל עד נספג. שמירה על המחבת על חום בינוני, להתחיל להוסיף את תערובת עגבניות לאורז מצקת בכל פעם, לתת את האורז לספוג את רוב הנוזל לאחר כל תוספת. המשך ערבוב כמו שאתה הולך, הוספת נוזל עד האורז הוא אל דנטה ייתכן שלא צריך את כל הנוזל. אתה לא רוצה שזה יהיה רטוב כמו ריזוטו רגיל, אז להמשיך לבשל עד כף העץ שלך יכול לעמוד בו. כבה את החום, מערבבים דרך פרמזן, חמאה ובזיליקום, ולאחר מכן לכסות 5 דקות. עונה טיפ על מגש להתקרר לחלוטין, ואז להירגע עד המשרד.
לעצב את הריזוטו לתוך 12 כדורים גדולים. לעשות חור במרכז עם האצבע שלך ודברים בחתיכת מוצרלה, ואז לעצב מחדש לכדור. עכשיו להתחיל קו ייצור קטן, טובל את הכדורים בקמח, ואז הביצה ציפוי עם פירורי הלחם ואז צמרמורת במשך 30 דקות.
מחממים את השמן ל-160C בסיר עמוק גדול ומחממים את התנור ל-180c / 160 מאוורר / גז
מטגנים עמוק את כדורי הריזוטו עבור 8-10 דקות youll צריך לעשות את זה בקבוצות.
מסננים על נייר המטבח, ולאחר מכן להעביר למגש פופ בתנור במשך 6-8 דקות כדי לוודא המוצרלה נמס לחלוטין.
מפזרים מלח, ואז להשאיר להתקרר במשך כמה רגעים לפני תוחב.
מגישים עם כמה רקטות לבושות.