קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות10
מגזין

כדורי ריזוטו מרגריטה

כדורי ריזוטו מרגריטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כדורי ריזוטו מרגריטה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 132 גרם של שומן, וסך הכל 1368 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-153 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם שמן זית, מלאי ירקות, בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו Arancini / כדורי ריזוטו מטוגנים, כדורי ריזוטו עם רוטב גבינה אסיאגו, ו ריזוטו גרגיר הנחלים עם סקמפי וסקלופס-ריזוטו aux langoustines, קרסון et coquille סנט ז'אק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן הזית בסיר כבד.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיף את הבצל, כיסוי וזיעה עד רך. במחבת אחרת, לערבב את passata ואת המניה, להתחמם על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
פאסאטהפאסאטה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את השום לבצל, מבשלים 30 שניות, ואז מוסיפים את האורז ומערבבים את המעיל בשמן. להגביר את החום, לשפוך את היין ולתת לו להתבשל עד נספג. שמירה על המחבת על חום בינוני, להתחיל להוסיף את תערובת עגבניות לאורז מצקת בכל פעם, לתת את האורז לספוג את רוב הנוזל לאחר כל תוספת. המשך ערבוב כמו שאתה הולך, הוספת נוזל עד האורז הוא אל דנטה ייתכן שלא צריך את כל הנוזל. אתה לא רוצה שזה יהיה רטוב כמו ריזוטו רגיל, אז להמשיך לבשל עד כף העץ שלך יכול לעמוד בו. כבה את החום, מערבבים דרך פרמזן, חמאה ובזיליקום, ולאחר מכן לכסות 5 דקות. עונה טיפ על מגש להתקרר לחלוטין, ואז להירגע עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®שום גויה®
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אפונה גויה®אפונה גויה®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
לעצב את הריזוטו לתוך 12 כדורים גדולים. לעשות חור במרכז עם האצבע שלך ודברים בחתיכת מוצרלה, ואז לעצב מחדש לכדור. עכשיו להתחיל קו ייצור קטן, טובל את הכדורים בקמח, ואז הביצה ציפוי עם פירורי הלחם ואז צמרמורת במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
מחממים את השמן ל-160C בסיר עמוק גדול ומחממים את התנור ל-180c / 160 מאוורר / גז
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מטגנים עמוק את כדורי הריזוטו עבור 8-10 דקות youll צריך לעשות את זה בקבוצות.
7
מסננים על נייר המטבח, ולאחר מכן להעביר למגש פופ בתנור במשך 6-8 דקות כדי לוודא המוצרלה נמס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מפזרים מלח, ואז להשאיר להתקרר במשך כמה רגעים לפני תוחב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
מגישים עם כמה רקטות לבושות.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לריזוטו. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק) עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
"מראה ברי טרי, עם רמזים של פרחים, עשבי תיבול טריים ושוקולד. גוף מלא, עם חיך טרי, טאנינים משולבים היטב וגימור מאוזן. הרבה דובדבן ותבלינים קלים. הטוב ביותר אחרי 2003."משקיף היין