כדורי שלג דובדבן-שקדים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל כדורי שלג דובדבן שקדים. והוא יספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 111 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו דובדבנים, ממתקים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו כדורי שלג דובדבן, כדורי שלג שקדים, ו כדורי שלג שוקולד-דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
מיקום מדפים בשליש העליון והתחתון של התנור מחממים ל 350 מעלות F.
מורחים את השקדים על תבנית אפייה מעוטרת ואופים עד שהחשיך מעט, כ -10 דקות; בואו להתקרר לחלוטין.
העברה למעבד מזון ודופק עד הקרקע דק.
מוסיפים את הקמח והדופק לשלב.
הכה את החמאה בקערה גדולה עם מיקסר על מהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים 1/2 סוכר כוסות, תמציות וניל ושקדים, ומלח ומכה עד לשלב. להפחית את מהירות המיקסר נמוך; להוסיף את תערובת הקמח להכות עד רק incorporated. מכסים ומקררים עד חברה מעט, כ -30 דקות.
בינתיים, לשלב את דובדבנים יבשים, amaretto ו 1 כף מים בקערה קטנה מיקרוגל בטוח מיקרוגל 30 שניות; להפריש עד הדובדבנים הם שמנמנים, על 20 דקות.
לגרוף כף מלאה בצק, לחץ על דובדבן מיובש במרכז, ולאחר מכן לעצב את הבצק לתוך כדור, סוגר את הדובדבן. חזור עם הבצק והדובדבנים הנותרים ולסדר על 1 אינץ ' בנפרד על 2 סדינים אפייה ungreased.
אופים, מיתוג המיקום של המחבתות באמצע, עד מוזהב קלות בתחתית, 15 עד 20 דקות.
שים את הסוכר של כוס 1 הנותרים בקערה רדודה גדולה.
תן לעוגיות להתקרר 5 דקות על דפי האפייה, ולאחר מכן להעביר בזהירות לקערה עם הסוכר ולזרוק בעדינות.
להעביר מדפים להתקרר לחלוטין, ואז לזרוק את הסוכר שוב.